Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Yasemin Guler
Robbert Kloosterman
Android app on Google Play


Rookbeleid bij HCC
30-4-2016  | 
HCC is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen, zij brengen daar een groot deel van hun tijd door. Vaak wordt er op de sportvereniging nog gerookt; ook bij HCC wordt langs de lijn, onder de luifel en op het terras gerookt.
HCC wil de jeugd beschermen door roken voor kinderen minder verleidelijk te maken en door schadelijk meeroken te voorkomen.
We willen hen een gezonde en veilige omgeving bieden om te kunnen sporten. HCC wil bijdragen aan het realiseren van een rookvrije generatie. 
Enkele plekken waar nu nog wordt gerookt, worden met ingang van maandag 9 mei rookvrij, te beginnen onder de luifel aan het clubhuis.
Door middel van 'niet roken' aanduidingen zullen wij hierop ook de aandacht vestigen. Vanzelfsprekend wordt er vlak langs de velden niet gerookt.
 
Wat kunnen we doen voor HCC; 
• geef kinderen het goede voorbeeld en laten we roken minder normaal en aantrekkelijk maken; laat de kinderen gezond opgroeien en sporten door hen te beschermen.
• laten we bijdragen aan het realiseren van een rookvrije generatie. 
• laten we het schadelijke meeroken voorkomen. 
• laten we onze vereniging positief op de kaart zetten. 
• zien roken, doet roken; als rolmodel (trainers/coaches/vrijwilligers), geven we het goede voorbeeld; niet roken in het bijzijn van kinderen. bedenk dat twee derde van de rokers begint voor zijn/haar 18e.

We vragen de rokers niet om te stoppen, maar vragen hen om op de vereniging rekening te houden met waar ze roken. We begrijpen dat dit even wennen is, maar gaan er vanuit dat dit over enige tijd niet meer dan normaal zal zijn. Rokers kunnen naast de garage roken (meer buiten het zicht) en indien er geen kinderen aanwezig zijn, op het terras.

We hopen dat u meehelpt en zich sterk maakt voor een gezonde omgeving voor jeugdspelers en jonge bezoekers aan HCC. Help ons mee om mensen aan te spreken en te helpen herinneren aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken via [email protected] of op 0611480392 (Serge).  

Robbert, Robert, Ron, Elco en Serge
Bestuur HCC


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D1 4-4
Dames 2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D2-O 3-0
DO25-1 HV Victoria DO25-5 2-2
J010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JO10-1 5-9
J014-1 R.H.V. Leonidas JO14-2 5-1
J09-1 VMHC Pollux JO9-2 8-6
M010-1 Hockey Club Rotterdam MO10-8 5-3
M014-2 Berkel Rodenrijs MO14-6 3-2
M018-2 HCGO MO18-1 5-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen