Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Ingrid Böhm
Patrick Dölle
Johan Ypma
Android app on Google Play


Komend weekend; Tophockeyevenement om de hoek
31-8-2016  | 

Aan de vooravond van de competitiestart is er een mooi tophockeyevenement ‘om de hoek’, bij HC Rotterdam. Alle Nederlandse hockeyinternationals en flink wat buitenlandse topspelers zijn komend weekeinde in levende lijve te bewonderen op de velden van HC Rotterdam waar alle twaalf mannenteams uit de hoofdklasse deelnemen aan de ABN AMRO Cup (gratis toegang!).

 

Dit voorbereidingstoernooi, aan de vooravond van de start van de competitie, is dé gelegenheid om, bij wijze van spreken, alle hockeytoppers in één oog opslag aan het werk te zien. Een uniek evenement voor elke hockeyliefhebber!

Olympische hockeytoppers in actie bij HC Rotterdam

Veel hockeytoppers, die twee weken geleden nog in actie kwamen tijdens de Olympische Spelen, zijn komend weekeinde te zien bij HC Rotterdam. Aan de vooravond van de start van de competitie nemen alle mannenteams uit de hoofdklasse deel aan de ABN AMRO Cup. De ABN AMRO Cup is voor hockeyliefhebbers een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.

Het zijn niet alleen de Nederlandse hockeyinternationals die op de velden van HC Rotterdam zijn te bewonderen. Ook veel buitenlandse topspelers die dit seizoen spelen voor Nederlandse clubs komen in actie, onder wie veel spelers die ook aan de Olympische Spelen hebben deelgenomen.

De twaalf deelnemende teams spelen op donderdagavond verdeeld over vier locaties in een drieluik een voorrond e.De uitkomsten daarvan zijn bepalend voor het programma. Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in acti e. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 13.00 uur tegen elkaar. De finale op het stadionveld van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.

Op zondag is er bovendien de G-hockeyvriendendag met onder meer een clinic en een ontmoeting met topspelers. Ook is er voor D- en C-jeugd een 3-tegen-3-toernooi en, voor relaties van ABN AMRO, een ontmoeting met internationals Jeroen Hertzberger, Billy Bakker, Glenn Schuurman en Jelle Galema, de hockeyambassadeurs van de bank.

De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. Zie ook: www.abnamrocup.nl

* * *


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
20-9  HC Feijenoord D1-HCC D1
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
20-9  Silver Cup Dames 1
21-9  Bitjes happen
21-9  Clubhuis verhuurd aan derden
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Montfoort D1 1-6
D2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DJ1 5-2
H1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 3-2
VET H.C. Derby HA 1-2
JA1 Klein Zwitserland JA6 1-3
JB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JB3 9-0
JC1 HC Voorne JC1 4-0
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen