Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pepijn Bruinaars
Android app on Google Play


Finale landskampioenschap mannen hoofdklasse
15-5-2017  | 

Tophockey in Rotterdam: finale landskampioenschap 

Het wordt dit weekeinde smullen voor de échte hockeyliefhebber! De mannen van HC Rotterdam spelen in hun eigen stadion om het landskampioenschap. Kampong is de tegenstander in de finale over twee gewonnen wedstrijden. Het eerste duel is woensdagavond (19.00 uur) in Utrecht, de tweede wedstrijd is zaterdag (15.40 uur) in Rotterdam, net als zondag de eventueel te spelen beslissende, derde wedstrijd.

 

Zaterdag is de finalewedstrijd omgeven door bijna veertig jeugdcompetitiewedstrijden. Misschien moet jij wel tegen één van de HC Rotterdam-teams spelen. Maak er dan met jouw teamgenoten een extra mooie middag van en grijp deze kans om de ontknoping in de mannen-Hoofdklasse van dichtbij mee te maken.

 

Bij Rotterdam wordt alles in het werk gesteld om er een mooie middag tophockey van te maken, als het nodig zelfs twee middagen. Met eten, muziek én een topwedstrijd biedt Rotterdam een bijzondere hockeybeleving. Een unieke kans voor alle hockeyliefhebbers in de regio.

 

Rotterdam rekent zaterdag op een uitverkocht stadion. Met de inzet van verkeers-regelaars en parkeerwachten zal de drukte in goede banen worden geleid. Maar, wie wil komen kijken, moet een kaartje kopen. Toegangskaarten (niet-leden €10) zijn online te koop in de webshop van HC Rotterdam (http://hcrotterdam.club/product-categorie/play-offs/) of tegen contante betaling op zaterdag (en als nodig op zondag) ‘aan de poort’.

 

De te verwachten drukte heeft wel gevolgen voor iedereen die bij HC Rotterdam moet hockeyen. Zorg dat je eerder naar Rotterdam vertrekt!


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 1: ZIGGO
28-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 2: ZIGGO
29-6  Feest Jeugd Turnvereniging Turn Around
29-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
30-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB3 1-3
D1 DDHC D1 1-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen