Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Vrijwilligers gezocht voor het EK hockey
8-6-2017  | 

VRIJWILLIGERS

Zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het onmogelijk om een groot sportevenement als de Rabo EuroHockey Championships 2017 te organiseren. Wil jij ons helpen? Er zijn verschillende functies waarvoor je je kunt aanmelden. Na je aanmelding hoor je van ons hoe de procedure verder in zijn werk gaat. Zit er voor jou een mooie functie tussen? Kijk op de KNHB site voor meer info.

Entertainer

Het team Entertainment is een veelzijdig team, waarbij de nadruk ligt op het vermaken en enthousiasmeren van de bezoekers. Vind je het leuk om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen? Draag je graag je steentje bij aan de beleving van het toernooi? Ben je een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit? Dan past deze functie perfect bij jou!

Lees meer
 
 
 

Stadion Crewmember

De Stadion Crewmembers bemannen een positie in of rondom het Wagener Stadion. Ze zijn het gezicht van de organisatie en staan midden tussen de bezoekers en de actie. Daarom vraagt deze functie om enthousiaste, professionele en stressbestendige mensen met goede communicatieve vaardigheden.

Lees meer
 
 
 

Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken.

Lees meer
 
 
 

Activiteitenbegeleider (Kids City)

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Want ook de jonge hockeyfans willen we een geweldige hockeydag bezorgen. Als activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en begeleiden van de sportieve activiteiten gericht op de jonge bezoeker (kinderen tot 16 jaar). Je maakt de jongeren enthousiast, informeert deelnemers over de activiteiten en zorgt ervoor dat alles sportief en respectvol verloopt.

Lees meer

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
16-9  FS Fysiotherapie: open inloop spreekuur
20-9  HC Feijenoord D1-HCC D1
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
20-9  Silver Cup Dames 1
21-9  Bitjes happen
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Montfoort D1 1-6
D2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DJ1 5-2
H1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 3-2
VET H.C. Derby HA 1-2
JA1 Klein Zwitserland JA6 1-3
JB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JB3 9-0
JC1 HC Voorne JC1 4-0
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen