Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pepijn Bruinaars
Android app on Google Play


Vrijwilligers gezocht voor het EK hockey
8-6-2017  | 

VRIJWILLIGERS

Zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het onmogelijk om een groot sportevenement als de Rabo EuroHockey Championships 2017 te organiseren. Wil jij ons helpen? Er zijn verschillende functies waarvoor je je kunt aanmelden. Na je aanmelding hoor je van ons hoe de procedure verder in zijn werk gaat. Zit er voor jou een mooie functie tussen? Kijk op de KNHB site voor meer info.

Entertainer

Het team Entertainment is een veelzijdig team, waarbij de nadruk ligt op het vermaken en enthousiasmeren van de bezoekers. Vind je het leuk om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen? Draag je graag je steentje bij aan de beleving van het toernooi? Ben je een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit? Dan past deze functie perfect bij jou!

Lees meer
 
 
 

Stadion Crewmember

De Stadion Crewmembers bemannen een positie in of rondom het Wagener Stadion. Ze zijn het gezicht van de organisatie en staan midden tussen de bezoekers en de actie. Daarom vraagt deze functie om enthousiaste, professionele en stressbestendige mensen met goede communicatieve vaardigheden.

Lees meer
 
 
 

Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken.

Lees meer
 
 
 

Activiteitenbegeleider (Kids City)

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Want ook de jonge hockeyfans willen we een geweldige hockeydag bezorgen. Als activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en begeleiden van de sportieve activiteiten gericht op de jonge bezoeker (kinderen tot 16 jaar). Je maakt de jongeren enthousiast, informeert deelnemers over de activiteiten en zorgt ervoor dat alles sportief en respectvol verloopt.

Lees meer

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 1: ZIGGO
28-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 2: ZIGGO
29-6  Feest Jeugd Turnvereniging Turn Around
29-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
30-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB3 1-3
D1 DDHC D1 1-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen