Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Jade van Dee
Android app on Google Play


Vrijwilliger gezocht voor de AH sportactie
9-7-2018  | 
HCC wil graag meedoen aan de AH Sportactie 2018 en zoekt een vrijwilliger om dit op te pakken. Interesse? Stuur een email naar [email protected]

Hi sportclub Hockey Club Capelle!

Wist je dat vorig jaar 35 tot 50% van de sporters lid is geworden van een sportclub na deelname aan de AH Sportactie? En dat zowel de AH Sportactie als de Nationale Sportweek zijn gewaardeerd met een 9?! 

Gaaf hé! Dus, doet jouw club dit jaar ook mee? In september gaan we er weer sportief tegenaan. De AH Sportactie en de Nationale Sportweek zijn sportacties waarmee je makkelijk jouw sportclub in de buurt promoot. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk met bijvoorbeeld handleidingen en stappenplannen. Heb je deze al gezien? 

 

 

 

Promoot jouw sport en jouw club

 

Nationale Sportweek 2018 
‘Jouw sport, jouw club’

Dit jaar hebben we een extralange en feestelijke Nationale Sportweek (15 t/m 29 september). Samen met jou vieren we namelijk het 15-jarig jubileum! Voor de Nationale Sportweek, waarin we samen in heel Nederland de sport promoten en we mensen willen inspireren om jouw club te leren kennen, maak je evenementen op Clubprofiel aan. Denk hierbij aan een demonstratie op het stadhuisplein of een open dag. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op www.nationalesportweek.nl of volg ons op onze social media-kanalen!



AH Sportactie 2018 
‘Ontdek de sport die bij je past’

De AH Sportactie start dit jaar in de Nationale Sportweek. Van 17 t/m 30 september ontvangen Nederlanders in alle Albert Heijn winkels bij het boodschappen doen een sportcredit. De credits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nlbij de deelnemende clubs. Voor de AH Sportactie, waar sporters daadwerkelijk mee komen doen met jouw reguliere lessen of trainingen, maak je activiteiten op Clubprofielaan. We laten ze de sport ontdekken die bij hen past en laten ze sportplezier beleven op jouw sportclub!

 

 

 

Sportpromotors #NSW2018

 

De eerste Sportpromotors van de Nationale Sportweek zijn bekend! Zo helpen onder andere kickboxkampioen Rico Verhoeven en oud-Olympiërs Willemijn Bos en Annamarie Thomas mee om de sport te promoten. Samen met vele andere Sportpromotors laten zij heel Nederland zien hoe leuk sporten en bewegen is. Doe jij ook mee? Deel het via #NSW2018 en #BeActive

 

 

NOC*NSF Sport Support 

 

Heb je vragen over de Nationale Sportweek of AH Sportactie? Wij staan voor je klaar! Of je nou meer informatie nodig hebt, mooie sportverhalen met ons wil delen óf je er even niet uitkomt: wij denken met je mee. We maken het je ook graag zo makkelijk mogelijk met bijvoorbeeld handleidingen en stappenplannen. Heb je deze al gezien? Veel sportplezier! 

 



terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D1 4-4
Dames 2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D2-O 3-0
DO25-1 HV Victoria DO25-5 2-2
J010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JO10-1 5-9
J014-1 R.H.V. Leonidas JO14-2 5-1
J09-1 VMHC Pollux JO9-2 8-6
M010-1 Hockey Club Rotterdam MO10-8 5-3
M014-2 Berkel Rodenrijs MO14-6 3-2
M018-2 HCGO MO18-1 5-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen