Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pepijn Bruinaars
Android app on Google Play


Cyberpesten en sportverenigingen
17-9-2018  | 

Als sportvereniging en als sportouder zet je je beste beentje voor om jouw kind(eren) met plezier te laten sporten. Een leuke bekwame train(st)er, een veilige accommodatie, positief coachen, van alles vindt er plaats om leuk samen te kunnen sporten op de club.

De interactie tussen de sporters houdt echter niet op bij de uitgang van de sportclub. Online gaat dit gewoon door en helaas komt daar, net als in het echte leven, pesten in voor. Voor kinderen, maar zeker voor jongeren zijn de problemen die hieruit kunnen voortkomen soms heel groot. Helaas speelt het 'cyberpesten' al bij diverse sportverenigingen. Het kan leiden tot veel commotie op een club en soms zelf tot ledenverlies en uiteenvallende teams.

Het is voor de sportvereniging en de welwillende sportouders echter vaak onbekend hoe er dan gehandeld kan worden en vooral hoe en op welke manieren dit zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Dat werkt net weer even anders dan fysiek pesten.

Sportief Capelle verzorgt hiervoor een speciale thema avond op maandagavond 1 oktober van 19:30 tot 21:30 uur in de presentatie ruimte bij Sporthal Oostgaarde aan de Dakotaweg 261 in Capelle aan den IJssel. De avond is bedoeld voor vrijwilligers van sportverenigingen zoals trainers, vertrouwenscontactpersonen en jeugdbestuurder, maar natuurlijk ook voor ouders van sportende kinderen. 

Deelname is gratis, aanmelden vóór 28 september door naam en vereniging te mailen naar [email protected].

 


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 1: ZIGGO
28-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 2: ZIGGO
29-6  Feest Jeugd Turnvereniging Turn Around
29-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
30-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB3 1-3
D1 DDHC D1 1-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen