Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Cyberpesten en sportverenigingen
17-9-2018  | 

Als sportvereniging en als sportouder zet je je beste beentje voor om jouw kind(eren) met plezier te laten sporten. Een leuke bekwame train(st)er, een veilige accommodatie, positief coachen, van alles vindt er plaats om leuk samen te kunnen sporten op de club.

De interactie tussen de sporters houdt echter niet op bij de uitgang van de sportclub. Online gaat dit gewoon door en helaas komt daar, net als in het echte leven, pesten in voor. Voor kinderen, maar zeker voor jongeren zijn de problemen die hieruit kunnen voortkomen soms heel groot. Helaas speelt het 'cyberpesten' al bij diverse sportverenigingen. Het kan leiden tot veel commotie op een club en soms zelf tot ledenverlies en uiteenvallende teams.

Het is voor de sportvereniging en de welwillende sportouders echter vaak onbekend hoe er dan gehandeld kan worden en vooral hoe en op welke manieren dit zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Dat werkt net weer even anders dan fysiek pesten.

Sportief Capelle verzorgt hiervoor een speciale thema avond op maandagavond 1 oktober van 19:30 tot 21:30 uur in de presentatie ruimte bij Sporthal Oostgaarde aan de Dakotaweg 261 in Capelle aan den IJssel. De avond is bedoeld voor vrijwilligers van sportverenigingen zoals trainers, vertrouwenscontactpersonen en jeugdbestuurder, maar natuurlijk ook voor ouders van sportende kinderen. 

Deelname is gratis, aanmelden vóór 28 september door naam en vereniging te mailen naar [email protected].

 


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
16-9  FS Fysiotherapie: open inloop spreekuur
20-9  HC Feijenoord D1-HCC D1
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
20-9  Silver Cup Dames 1
21-9  Bitjes happen
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Montfoort D1 1-6
D2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DJ1 5-2
H1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 3-2
VET H.C. Derby HA 1-2
JA1 Klein Zwitserland JA6 1-3
JB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JB3 9-0
JC1 HC Voorne JC1 4-0
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen