Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Roel Teeuwen
Suzanne Verhoeven
Android app on Google Play


Doe mee: wat vind jij van hockey in Nederland?
28-1-2019  | 

De KNHB is benieuwd hoe de hockeysport in Nederland nóg leuker en beter kan. Daarom is de bond benieuwd naar jouw mening: welk cijfer geef jij hockey? Hoeveel plezier heb jij rondom hockey? En, in hoeverre kun jij hockey combineren met je andere bezigheden buiten hockey om zoals school en werk?

Met het antwoord op deze en andere vragen wil de KNHB een beeld krijgen waar het als bond staat en waar de KNHB nog stappen kan zetten om de sport zoals gezegd nog leuker en beter te maken.

Kans op kaarten Pro League

Dus daarom schakelt de KNHB jouw hulp in! De verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd en het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. Daarnaast maak je kans op het winnen van twee kaarten voor een poulewedstrijd van de Pro League naar keuze op een van de Nederlandse locaties! De KNHB verloot twee keer twee kaarten onder alle respondenten van dit onderzoek.

We realiseren ons dat een aantal vragen uit deze enquête deels vergelijkbaar zijn met de recente enquêtes naar aanleiding van het Seniorenonderzoek en het onderzoek naar de behoeften van de A-, B,- en C-jeugd van de KNHB. Het grootste deel is echter nieuwe informatie dus je helpt ons enorm met jouw input!

Ga naar enquête Wat vind jij van hockey?


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-1  Reservering door derden
19-1  D1 Zaalcompetitie
19-1  H1 Zaalcompetitie
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen