Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pauline König
June van Leeuwen
Ben van der Leij
Martin van der Voet
Android app on Google Play


Help Roël aan een operatie!
7-3-2019  | 
Roël Wijngaarden, broer van HCC vrijwilligster Roniëlle Wijngaarden en oom van Jeniah uit MD2 is getroffen door de vreselijke ziekte MS.

Roël (35) heeft Primair Progressive MS(PPMS) een heel agressieve vorm en hij is  in korte tijd enorm achteruit gegaan. Hij kan niets meer en kan alleen met hulp en met veel moeite nog naar het toilet gaan.

Er is sinds enige tijd een revolutionaire en kostbare stamceloperatie mogelijk in Mexico en Zweden. Deze therapie kan ervoor zorgen dat de MS niet verder achteruitgaat, maar zelfs stopt. Het doel is om straks een operatie in Mexico te ondergaan, omdat daar de grootste gespecialiseerde MS kliniek ter wereld  is gevestigd.

Familie en vrienden van Roël zijn verschillende acties op touw aan het zetten om Roël deze operatie aan te kunnen bieden. Deze operatie kost echter veel geld; 69.000 euro maar liefst.

Als familievereniging wil Hockey Club Capelle graag helpen waar het kan om hen te helpen om dit doel te realiseren.

Tijdens het Sevenstoernooi in Ommoord en tijdens het Familietoernooi op Hemelvaartsdag zullen wij een collectebus neerzetten voor mensen die een donatie willen doen.

Heb je zelf bruikbare ideeën die kunnen helpen, aarzel niet en mail naar [email protected]. De tijd dringt voor Roël en alle beetjes kunnen helpen.

Bekijk de Facebookpagina van Roël:


En steun Roel op:


Ook met de betaallink https://bunq.me/Helproelweerlopen kun je heel makkelijk een donatie doen voor Roël. Het lijkt heel erg op Tikkie. Ook kleine bedragen, bijvoorbeeld 1 euro, worden zeer gewaardeerd.

Een impressie van Roël vind je op You Tube:
NB: Op het moment van de opname was de optie om te opereren in Mexico nog niet bekend, daarom wordt in het filmpje een hoger bedrag genoemd.  terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen