Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Roel Teeuwen
Suzanne Verhoeven
Android app on Google Play


Minitoernooi - Fatima Moreira de Melo Cup: 3e editie op 15 september
3-6-2019  | 
Een bijzonder leuk toernooi (6x6) voor 1e en 2e jaars E-zestallen!

Rotterdamse Sporticonen wil de Rotterdamse sporthelden eren én de gezondheid van kinderen uit Rotterdam en omgeving bevorderen, in het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen. De kracht van het sportieve erfgoed inzetten voor een gezonde jeugd en sociale samenhang in de stad. 

Om dat te bereiken organiseert de stichting gratis jeugdsportevenementen als jaarlijkse traditie, onder de naam van en met medewerking van Rotterdamse sporticonen of hun nabestaanden.

De evenementen zijn toegankelijk voor álle kinderen en kennen geen enkele drempel. Sport is kleurenblind en kent geen voorkeur of voorwaarden. Ieder kind is gelijk en mag plezier beleven. Breedtesport verbroedert en vormt de basis voor topsport. Vanuit topsport ontstaan iconen. Zo snijdt het mes aan alle kanten.

De eerstejaars E-teams mogen aan de slag op 15 september op het toernooi om de Fatima Moreira de Melo Cup, een evenement georganiseerd door Rotterdamse Sporticonen. Dit is een leuk toernooi om je nieuwe team te leren kennen, op het terrein van Rotterdam aan de Hazelaarweg 2, met veel miniteams van andere clubs. Deelname is gratis.

  

Met deelname aan de Olympische Spelen van Sydney, Athene en Beijing waar ze brons, zilver en goud behaalde, en 257 interlands werd de dochter van een Nederlandse moeder en Portugese diplomaat de ambassadeur van het Rotterdamse hockey. Begonnen bij Tempo’34 werd zij via Victoria en HGC het boegbeeld van HC Rotterdam. De kleine aanvalster, levenspartner van Raemon Sluiter, won met het Nederlands team ook Europese en Wereldtitels en de Champions Trophy. Na haar actieve loopbaan, die de geboren Rotterdamse in 2009 afsloot, legde Moreira de Melo zich toe op professioneel pokeren. Sindsdien heeft ze haar hockeystick ongebruikt in de kast staan.

Meedoen? Stuur een email naar [email protected]

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-1  Reservering door derden
19-1  D1 Zaalcompetitie
19-1  H1 Zaalcompetitie
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen