Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pauline K├Ânig
June van Leeuwen
Ben van der Leij
Martin van der Voet
Android app on Google Play


Benefietconcert voor het zieke kind: 13 november
21-10-2019  | 
De Marinierskapel der Koninklijke Marine draagt de Stichting Pallieter een warm hart toe. 

Daarom geeft zij op woensdagavond 13 november 2019 een benefietconcert in het Isalatheater op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. 

Kaarten voor dit bijzondere concert kosten € 20,- inclusief pauze drankje en zijn te koop via www.isalatheater.nl. 

U kunt de kaarten ook van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur bij de theaterkassa kopen. 

Op 13 november gaat de zaal open om 19.30 uur, aanvang concert om 20.00 uur. 

Stichting Pallieter De Stichting Pallieter zet zich - uitsluitend met vrijwilligers - in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. Voorbeelden hiervan zijn inzet voor het kinderhospice De Groene Burcht (voorheen Pallieterburght), Villa Pardoes en de Capelse Verwendag. 

Wat kunt u verwachten Tijdens dit concert neemt de Marinierskapel u mee op een muzikale reis. Onder leiding van majoor der marinierskapel Arjan Tien, met medewerking van zangeres Suzan Seegers en solisten uit de Marinierskapel wordt u ondergedompeld in heerlijke muziek. Kijk voor het volledige programma op: www.isalatheater.nl. Meer informatie over de Marinierskapel der Koninklijke Marine vindt u op: www.marinierskapel.nl en www.facebook.com/marinierskapel. 

Meer informatie over het goede doel van deze avond, de Stichting Pallieter vindt u op: www.pallieterhelpt.nl. Dit benefietconcert is een initiatief van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en wordt mede mogelijk gemaakt door Suzan Seegers, Van Cappellen Stichting, Isalatheater en gemeente Capelle aan den IJssel. 

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen