Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pauline K├Ânig
June van Leeuwen
Ben van der Leij
Martin van der Voet
Android app on Google Play


zondag 10 november: Super Sunday
8-11-2019  | 
Zondag hebben we weer een Super Sunday op de club, alle teams spelen op 10 november thuis:

De Veteranen strijden in de 1e klasse voor handhaving en weten op de ranglijst op dit moment Rotterdam en Cartouche nog onder zich te houden. Onze 'Vets' krijgen de koploper op bezoek en kunnen alle steun dan ook goed gebruiken. Om 11.00 uur wordt tegen  HGC op veld 1 de afslag genomen.

Ook D2 heeft op papier geen makkelijke tegenstander; de nummer 2 uit de poule (Barendrecht), kan bij winst de koppositie van Cartouche overnemen. Kom om 11:00 uur de roze brigade van Sander en 'JeeWee' aanmoedigen op veld 2.

D1 begon de competitie met een gelijkspel en liep daarna tegen 3 nederlagen op rij aan. De laatste 3 wedstrijden werden echter alle drie weer omgezet in '3-punters'. Kunnen onze dames de weg omhoog een vervolg geven tegen Rijnvliet, de nummer laatst uit de poule? Support D1 vanaf 12:45 uur op veld 1.

H1 sluit de dag af en start om 14.45 uur tegen Dopie op veld 1. De mannen staan op de 4e plek in de poule en begonnen het seizoen fantastisch met maar liefst 4 overwinningen op rij. Daaraan werden nog een gelijkspel, een winst- en 2 verliesbeurten toegevoegd. Dopie staat op de 5e plek, met 3 wedstrijdpunten minder. Beide teams is er dus alles aan gelegen om een goed resultaat te behalen. Zeker, omdat in de poule de koploper en de nummer 2 zondag tegen elkaar spelen.
Kom H1 aanmoedigen zondag. 

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen