Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Judith van Egmond
Lucille de Kok
Suzanna Pelk
Android app on Google Play


NK zaalhockey - zaterdag 8 Februari - Topsportcentrum Rotterdam
1-1-2020  | 

Op zaterdag 8 februari wordt in het Topsportcentrum Rotterdam het NK Zaalhockey gehouden voor de beste junioren teams in de A-, B- en C-categorie (jongens en meisjes) en de Hoofdklasse Dames en Heren. Op zondag 9 februari wordt in Topsportcentrum Rotterdam door de beste Reserveteams gestreden om het Nederlands Kampioenschap. De play-offs/play-outs van de Hoofdklasse worden gespeeld in zowel Topsportcentrum Rotterdam als Valkenhuizen te Arnhem.

Programma NK Zaalhockey junioren en senioren
8 februari (Topsportcentrum Rotterdam)

Tijd  Wedstrijd Teams Hal
9:30 Finale MB NNB TSH I
9:30 Finale MC NNB TSH II
10:50 Finale JB NNB TSH I
10:50 Finale JC NNB TSH II
12:35 Halve finale I Hoofdklasse D NNB TSH I
12:35 Halve finale II Hoofdklasse D NNB TSH II
13:55 Halve finale I Hoofdklasse H NNB TSH I
13:55 Halve finale II Hoofdklasse H NNB TSH II
15:15 Finale MA NNB TSH I
16:35 Finale JA NNB TSH I
18:20 Finale Hoofdklasse D NNB TSH I
19:40 Finale Hoofdklasse H NNB TSH I

Speelduur 2 x 20 minuten met 8 minuten rust. Bij gelijke stand na reguliere speeltijd direct shoot-outs. Prijsuitreiking direct na jongens/herenwedstrijden in TSH I (uitreiking MC/JC is in TSH II).

Toegang

Het NK Zaalhockey is voor iedereen gratis en vrij toegankelijk, je hoeft dus geen kaartje te bemachtigen. Op sommige momenten kan het erg druk worden, houd daarom voor vertrek ons Twitter kanaal in de gaten. Als de hal vol is, zullen wij het daar ook communiceren. In het restaurant hangen schermen waarop de wedstrijden ook live gevolgd kunnen worden. Hieronder kun je de plattegrond van het Topsportcentrum Rotterdam downloaden, handig om je weg te vinden:

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren kan gratis bij het Topsportcentrum Rotterdam. Als het parkeerterrein van het Topsportcentrum vol is, parkeer dan op het openbare parkeerterrein naast de McDonalds, aangegeven als P+R Noorderhelling. Betaald parkeren kan in parkeergarage Veranda. Nog een extra mogelijkheid om te parkeren is er op de P+R Beverwaard, waarna je tram 23 (richting Marconiplein) kunt nemen naar halte Stadion Feijenoord. Vanaf Rotterdam CS kun je tram 23 (richting Beverwaard) nemen naar dezelfde halte. Tram 23 sluit bij de stations Beurs, Leuvehaven en Wilhelminaplein aan op het Rotterdamse metronet.

Livestream

Mocht je niet in staat zijn om aanwezig te zijn in Rotterdam, dan kun je de wedstrijden ook volgen via de livestream op hockey.nl, in de hockey.nl-app en via het YouTube-kanaal van hockey.nl. Ben je niet in de gelegenheid om live te kijken? Dan kun je alle duels naderhand terugkijken op hockey.nl. Wil je wel live de tussenstanden en doelpuntenmakers ontvangen? Zet dan de pushnotificaties aan in de hockey.nl app.

NK Zaalhockey Reserveteams

Op zondag 9 februari spelen de senioren reserveteams om het Nederlands Kampioenschap. Deze wedstrijden worden eveneens in het Topsportcentrum Rotterdam gespeeld. De teams die zich hiervoor plaatsen worden in het weekend van 1 en 2 februari, tijdens de Districtskampioenschappen, bepaald.


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
10-2  FS Fysiotherapie: open inloop spreekuur Sporthal!
7-3  Herstart veldcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
D1Z HC Nieuwkoop D1 4-2
D1Z MHV Evergreen D1 9-1
D2Z Hockey Club Rotterdam D6 7-0
D2Z HC Feijenoord D2 5-3
D3Z Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DJ1 3-3
D3Z HC De IJssel DJ3 3-4
H1Z Hockeyclub Barendrecht H1 2-3
H1Z HDS H1 1-6
JA1Z HDS JA2 3-0
JA1Z HV Westland JA1 1-3
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen