Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Tom Busse
Julie Chow
Atilla Faqiri
Android app on Google Play


Voorbereidingen seizoen 2020/2021
8-1-2020  | 

Alhoewel het nog ver weg lijkt, is de hockey technische commissie wel al bezig met voorbereidingen voor het komende seizoen.

We willen alle teambegeleiders (coaches, managers en aanvoerders) binnenkort alvast spreken, zodat we informatie uit kunnen wisselen over de huidige en mogelijke toekomstige teamsamenstellingen in alle lijnen van de vereniging en het huidige hockey technisch beleid van Hockey Club Capelle.

Ook al is de groep vaak wel duidelijk (bijvoorbeeld de Recreantengroepen of de Veteranen), of klein in aantal (Veterinnen), ook dan willen wij graag om de tafel om te kunnen vernemen wat er leeft/speelt en hoe de toekomst van het team eruit ziet of zou kunnen zien.

Als vereniging willen we graag actiever werven en alle informatie zal bijdragen aan een betere en meer gerichte aanpak hiervan.  

Alle huidige trainers gaan wij binnenkort (nadat we de huidige teambegeleiders hebben gesproken), ook uitnodigen om de wensen en verlangens voor het nieuwe seizoen tijdig te kunnen inventariseren.

Hierbij doen we ook gelijk een oproep doen aan alle leden van de vereniging; heb je ook of  weer interesse hebben om komend seizoen een team te coachen en/of trainen, stuur dan tijdig een mailtje naar [email protected].

Volgens bijgevoegd schema, willen wij de huidige teambegeleiding graag uitnodigen voor een gesprek, mocht het niet uitkomen op het vernoemde moment, stuur dan een mail [email protected], dan zoeken we gezamenlijk een ander geschikt moment.
We stellen het op prijs als er wordt bevestigd dat de teambegeleiding op het vermelde tijdstip langskomt.

Met vriendelijke groet,

Serge van Embden

Hoofd Technische Zaken Hockey Club Capelle


Bijlage: schema inventarisatie teams.xlsx

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
19-12  Kerstvakantie
16-1  Herstart veldcompetitie
20-2  Voorjaarsvakantie
27-4  Koningsdag
1-5  Meivakantie
Hele agenda
Uitslagen
JA1 HC Capelle MA1 2-0
MA1 HC Capelle JA1 0-2
REC GEV Hockey Club Rotterdam 2 1-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen