Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Robert den Hartog
Gert-jan Kroon
Android app on Google Play


Nieuwe Kledingleverancier HCC
16-7-2020  | 

Het hing al enige tijd in de lucht, maar m.i.v. seizoen 2020-2021 hebben we een nieuwe kledingleverancier. Onze clubkleding zal vanaf aankomend seizoen verzorgd worden door ‘the indian maharadja’.


Er is een nieuw fris clubtenue ontwikkeld, helemaal in lijn met de moderne stijl. We zien natuurlijk graag dat alle teams vanaf het nieuwe seizoen dit tenue ook daadwerkelijk dragen, want het is als vereniging belangrijk dat we uniform naar buiten komen. 

Het shirt kost in de winkel € 40, maar wij hebben the indian maharadja en DAKA bereid gevonden het eenmalig voor € 30 aan te bieden aan onze leden. In eerste instantie waren we voornemens deze kosten met de eerstvolgende contributie-inning mee te nemen, maar we begrijpen zeker dat het in deze rare tijden niet voor iedereen even makkelijk is om extra kosten te maken. Daarom hebben we besloten als vereniging de kosten voor het shirt voor te schieten en pas eenmalig medio juni 2021 in rekening te brengen bij de leden. 

Dit betekent dat alle leden voor aanvang van het nieuwe seizoen een nieuw shirt op kunnen halen bij DAKA sport. Om het tenue compleet te maken is er de mogelijkheid om eenmalig tegen gereduceerd tarief ook een rokje/broekje en sokken aan te schaffen: broekje/sokken voor junioren € 25 (i.p.v. € 45) en voor senioren € 30 (i.p.v. € 50).

Dit betekent dat een compleet tenue voor junioren nu € 55kost i.p.v. € 85 en voor senioren € 60 euro i.p.v. € 90.

Let op: dit is een eenmalige aanbieding.

Om het shirt op te halen zal er een voucher uitgegeven worden. De vouchers zullen aan de teammanagers worden gegeven op een nader te bepalen moment, zodat zij voor de verspreiding binnen de teams kunnen zorgen.


Wij hopen dat we op deze manier iedereen ervan kunnen overtuigen met het nieuwe tenue het seizoen te beginnen.

Tevens kan dit een goed moment zijn voor de diverse teams om een sponsor te vinden. Help de club en je team om volgend seizoen flitsend van start te gaan.

Verdere informatie waar en wanneer de tenues opgehaald kunnen worden volgt snel!


Met sportieve groet,

Bestuur HCCterug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
5-9  Start veldcompetitie
6-12  Start zaalcompetitie
6-3  Herstart veldcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
VET Goudse MHC HA 6-2
JC1 M.H.C. Krimpen JC1 0-8
MA1 HC De IJssel MA1 0-9
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen