Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Tom Busse
Julie Chow
Atilla Faqiri
Android app on Google Play


Registratieplicht en Coronaregels HCC
4-9-2020  | 
De zomervakantie van 2020 is ten einde vanaf maandag 31 augustus zijn de scholen weer begonnen. Voor iedereen was het waarschijnlijk een andere en bijzondere vakantie dan gebruikelijk vanwege de beperkingen die het coronavirus ons oplegden.
Morgen begint het hockeyseizoen weer, maar helaas kan dit nog niet zonder enige voorschriften.
 

De geldende coronaregels op HCC zijn:


Algemeen

·       Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen;

·       Was regelmatig je handen en/of gebruik de desinfectiemiddelen die beschikbaar daarvoor zijn;

·       Houd anderhalve meter afstand;

·       Nies/hoest in je elleboog en roep/schreeuw/zing niet;

*     Registreer jezelf bij binnenkomst terrein;

·       Volg de aangegeven looproutes op het terrein en ga aan de overkant van de dugouts staan als publiek;

·       Vermijd drukte op de club;

·       Douche en kleed je thuis om;

*    Laat bestellingen aan de bar zoveel mogelijk door 1 vaste persoon doen.  


Registratieplicht op HCC
Vanaf zaterdag  5 september geldt een registratieplicht op ons complex en terrein. Vanaf nu moeten dus alle bezoekers van 13 jaar en ouder, die geen speler/speelster of staf zijn, zich registreren door middel van een QR-code. Zonder deze registratie is het niet toegestaan om het complex te betreden. Zie bijgaande link hoe je je moet registeren.

Een poster met de QR-codes hangt aan het hek en voorafgaand aan deze registratie moeten bezoekers de vragen beantwoorden en hun gegevens (naam, telefoonnummer, emailadres, welke club je komt en akkoord voor opslaan gegevens) achterlaten. Alleen als je alle vragen met ‘nee’ beantwoordt, mag je het terrein van HCC betreden.

Ingevulde wedstrijdformulieren gelden als ‘reservering’, daarom hebben we van de spelende hockeyers –via het wedstrijdformulier- de gegevens. Zij hoeven het formulier dus niet in te vullen. Dit geldt ook voor vaste trainers en spelers die doordeweeks trainen volgens het reguliere trainingsschema. 

 

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Jouw gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform richtlijnen van de overheid).


Vervoer per auto naar training of wedstrijd – dringend advies: draag een mondkapje
Wij adviseren iedereen nadrukkelijk om op weg naar een training en/of (uit)wedstrijd een niet-medisch mondkapje te dragen als je in een auto rijd met mensen die niet tot jouw huishouden behoren. Regel zelf jouw mondkapje. In een auto kan 1,5 meter afstand niet altijd gewaarborgd worden. Als je alleen rijd of met mensen uit je eigen huishouden geldt dit advies niet. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. 

Wij volgen hierbij het advies van het RIVM. Check overigens voor een uitwedstrijd vooraf wat de regels/richtlijnen bij de bezoekende club zijn en hoeveel bezoekers er per team aanwezig mogen zijn.


Klachten: laat je testen!
Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Dan kun je je laten testen op het coronavirus. Maak alleen een afspraak voor een test als je klachten hebt die passen bij het coronavirus. Zonder klachten heeft de coronatest geen zin. Bel voor een afspraak met 0800-1202. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test. Heb je andere vragen over het coronavirus? Bel dan naar 0800-1351.

Terug van vakantie uit oranje/rood gebied: ga in zelfquarantaine
Iedereen boven de 12 jaar oud die de afgelopen weken in een oranje/rood gebied is geweest, krijgt het dringende advies om 10 dagen in zelfquarantaine te gaan, óók wanneer je geen klachten hebt. Indien je getest bent en de uitslag negatief is, is het ook raadzaam in zelfquarantaine te gaan. Dit betekent dat je gedurende deze zelfquarantaine niet bij HCC op het terrein mag komen, geen afspraken met je team of teamgenoten kunt maken en dus zeker niet kan komen trainen of spelen.


Tot slot hopen we met z'n allen weer op een mooi hockeyseizoen. Dit zal waarschijnlijk voorlopig met wat regels gepaard gaan, maar zolang we er ons allemaal aan houden blijft de verspreiding van het coronavirus beperkt en kunnen we ook blijven hockeyen, we doen dit namelijk samen!


Bijlage: Coronaregistratie HCC.pdf

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
19-12  Kerstvakantie
16-1  Herstart veldcompetitie
20-2  Voorjaarsvakantie
27-4  Koningsdag
1-5  Meivakantie
Hele agenda
Uitslagen
JA1 HC Capelle MA1 2-0
MA1 HC Capelle JA1 0-2
REC GEV Hockey Club Rotterdam 2 1-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen