Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Avondklok en trainingsschema met twee keer trainen
6-3-2021  | 
Vanaf maandag 8 maart is er een nieuw trainingsschema, waarin teams een tweede keer kunnen trainen. 

Het is een lastige puzzel geweest, omdat er minder trainer beschikbaar zijn en er rekening gehouden dient te worden met de avondklok.

Op moment van publicatie is er nog geen trainer/ster voor MB1&2 op de woensdag.
Wij zijn nog druk bezig om te proberen daar invulling voor te regelen.
Het verzoek aan deze teams is om onder begeleiding van een ouder tot nader  bericht invulling te geven aan de tweede training. 

Op moment van publicatie van dit bericht staat bij JA1 geen trainer vermeld; zij trainen echter beide keren samen met HJ1 o.l.v. resp. Jacques Winnen en Dirk Aben. 

Wil je onderling wedstrijden spelen tegen een ander HCC team (onder de 18 jaar!) op zaterdag en zondag, dan kunnen teammanagers die met elkaar afstemmen en hiervoor een tijdsblok reserveren bij de hockey technische commissie: [email protected]

N.B: Aanvraag indienen voor de woensdag. HTC deelt de aanvraag op volgorde van binnenkomst in en wijst het team een tijdsblok toe. Het is niet mogelijk om een tijdstip te kiezen, omdat we het openen en sluiten moeten afstemmen en er tussentijds geen barmedewerkers aanwezig zijn op de club.

Vrijwillig

We willen benadrukken dat alle trainingen vrijwillig zijn en respecteren vanzelfsprekend het besluit om niet deel te nemen aan de trainingen/wedstrijden. We vragen dan wel om dit tijdig bij de manager en trainer aan te geven.
Voor vragen kan je contact opnemen met de manager/trainer van je team.

Let op: Ben je inmiddels 18 jaar en zit je nog in een A-team, dan kun je wedstrijden spelen. Ben je nog geen 18 en zit je wel al in een seniorenteam, benader dan een A-team om te kijken of je mee kunt doen als je daar behoefte aan hebt.

Dirk, Tony, Matthijs, Mariƫtte en Serge

Hockey Technische Commissie HCC


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Koningsdag
1-5  Meivakantie
17-7  Zomervakantie
Hele agenda
Uitslagen
MA1 HC Capelle MB1 4-1
MB1 HC Capelle MA1 1-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen