Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Coronarichtlijn trainingen/wedstrijden
6-3-2021  | 

Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet laten weten dat de huidige lockdown in ieder geval weer verlengd wordt t/m 15 maart. 

 

Dit geldt ook voor de avondklok die is nog steeds van kracht tussen 21:00 uur en 04:30 uur.


Buiten mag iedereen vanaf zevenentwintig jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn boven de zevenentwintig jaar niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Jongste Jeugd, Jeugd en Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccommodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club.

 


Algemeen

·       Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen;

·       Was regelmatig je handen en/of gebruik de desinfectiemiddelen die beschikbaar daarvoor zijn;

·       Houd anderhalve meter afstand;

·       Nies/hoest in je elleboog en roep/schreeuw/zing niet;

*     Registreer jezelf bij binnenkomst terrein;

·       Volg de aangegeven looproutes op het terrein 

·       Vermijd drukte op de club;

·       Douche en kleed je thuis om;


Registratieplicht op HCC


Er geldt een registratieplicht op ons complex en terrein. Vanaf nu moeten dus alle bezoekers van 13 jaar en ouder, die geen speler/speelster of staf zijn, zich registreren door middel van een QR-code. Zonder deze registratie is het niet toegestaan om het complex te betreden. Zie bijgaande link hoe je je moet registeren.

Een poster met de QR-codes hangt aan het hek en voorafgaand aan deze registratie moeten bezoekers de vragen beantwoorden en hun gegevens (naam, telefoonnummer, emailadres, welke club je komt en akkoord voor opslaan gegevens) achterlaten. Alleen als je alle vragen met ‘nee’ beantwoordt, mag je het terrein van HCC betreden.

Ingevulde wedstrijdformulieren gelden als ‘reservering’, daarom hebben we van de spelende hockeyers –via het wedstrijdformulier- de gegevens. Zij hoeven het formulier dus niet in te vullen. Dit geldt ook voor vaste trainers en spelers die doordeweeks trainen volgens het reguliere trainingsschema. 

 

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Jouw gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform richtlijnen van de overheid).


Vervoer per auto naar training of wedstrijd – dringend advies: draag een mondkapje

Wij adviseren iedereen nadrukkelijk om op weg naar een training en/of (uit)wedstrijd een niet-medisch mondkapje te dragen als je in een auto rijd met mensen die niet tot jouw huishouden behoren. Regel zelf jouw mondkapje. In een auto kan 1,5 meter afstand niet altijd gewaarborgd worden. Als je alleen rijd of met mensen uit je eigen huishouden geldt dit advies niet. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. 

Wij volgen hierbij het advies van het RIVM. Check overigens voor een uitwedstrijd vooraf wat de regels/richtlijnen bij de bezoekende club zijn en hoeveel bezoekers er per team aanwezig mogen zijn.


Klachten: laat je testen!

Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Dan kun je je laten testen op het coronavirus. Bel voor een afspraak met 0800-1202. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test. Heb je andere vragen over het coronavirus? Bel dan naar 0800-1351.terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Koningsdag
1-5  Meivakantie
17-7  Zomervakantie
Hele agenda
Uitslagen
MA1 HC Capelle MB1 4-1
MB1 HC Capelle MA1 1-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen