Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Pauline König
Martin van der Voet
Android app on Google Play


Lidmaatschap opzeggen
17-4-2023  | 
Beste leden, ouders en verzorgers,

Het hockeyseizoen is in volle gang en we zien dat veel van jullie volop aan het genieten zijn van de sport. Ondertussen is de HTC begonnen met het inventariseren van spelers en teams. We willen julie daarom graag informeren over een belangrijk onderwerp: het afmelden voor het lidmaatschap.

We begrijpen dat sommige leden om persoonlijke redenen hun lidmaatschap willen opzeggen. Daarom willen we graag benadrukken dat afmeldingen voor het lidmaatschap uiterlijk vóór 1 juni doorgegeven moeten worden aan de ledenadministratie. 

Het zou echter voor ons als vereniging enorm helpen als leden die hun lidmaatschap willen opzeggen dit zo snel mogelijk doen, bij voorkeur vóór 1 mei. Hierdoor is er voldoende tijd om ons voor te bereiden op het volgende seizoen en de teamsamenstellingen te regelen. 

We willen benadrukken dat we het erg jammer vinden als we afscheid van je moeten nemen, maar begrijpen dat ook andere zaken voorrang hebben. Mocht je toch besluiten om het lidmaatschap op te zeggen, dan kan je dat doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. We stellen het op prijs als je in deze mail kort aangeeft wat de reden van opzegging is. 

Je krijgt een bevestiging van de opzegging per mail. Mondelinge opzeggingen (bij coach, trainer of bestuurslid) worden niet als geldige opzegging beschouwd. 
Heb je vragen over het lidmaatschap? Stuur gerust een mail naar de ledenadministratie. 
Ben je te laat met opzeggen? Dan ga je automatisch een nieuw lidmaatschap aan voor volgend seizoen. 


Met vriendelijke groet,
Danitsja Peekel
Ledenadministratie HCC

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-6  Barbecue einde seizoen
8-7  Zomervakantie
Hele agenda
Uitslagen
JO12-1 HC De IJssel JO12-1 4-8
JO14-1 hdm JO14-7 1-4
JO8-1 HC De Hoeksche Waard JO8-1 17-33
JO9-1 Berkel Rodenrijs JO9-1 10-11
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen