Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Jade van Dee
Android app on Google Play


tussen 18 en 30 jaar en ambities om te besturen?
21-7-2017  | 
NOC*NSF talentprogramma: Modern Besturen

Veel verenigingsbestuurders worstelen met de vraag hoe zij hun (bestuurlijk) kader kunnen verjongen en kunnen aanvullen. Veel jongeren weten echter niet wat het besturen van een vereniging precies inhoudt. Tijdens het talentprogramma modern besturen gaan jongeren op zoek naar de manier waarop de sport zich het beste kan organiseren en hoe zij daar iets in kunnen betekenen.

Het traject ‘Modern besturen’ is specifiek ontwikkeld voor ambitieuze jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar die bestuurslid zijn bij een (sport-)vereniging, of die een dergelijke bestuursfunctie ambiëren. Aan het programma kunnen 12 tot 20 (toekomstige) bestuurders deelnemen. Jongeren krijgen inzicht hoe zij hun vaardigheden kunnen inzetten om zo een bijdrage te leveren aan de sportvereniging van de toekomst. Na dit programma zijn zij klaar voor een bestuursfunctie bij hun vereniging en in staat om de vereniging verder te ontwikkelen.

Hoe bouw je als jongere bestaansrecht op voor jouw generatie in een snel veranderende wereld? Geleerd wordt hoe jongeren vanuit hun kracht de sport in Nederland kunnen versterken en hun omgeving in positieve zin kunnen veranderen. Niet alleen de nieuwe generatie topsporters, maar ook de toekomstige topleiders bepalen of wij de komende
decennia nog meedoen om de medailles.

Jongeren worden uitgedaagd om zichzelf actief te ontwikkelen binnen een veilige en dynamische leeromgeving. Samen met andere jongeren wordt gewerkt aan bestaande vraagstukken in de sport. Zo leren jongeren oplossingsgericht denken over bestaande uitdagingen in de sport. Door jongeren binnen hun vereniging in beweging te laten komen vernieuwen sportverenigingen vanzelf.

Download hier de gemeentebrochure!


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
9-5  Familietoernooi
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D1 4-4
Dames 2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D2-O 3-0
DO25-1 HV Victoria DO25-5 2-2
J010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JO10-1 5-9
J014-1 R.H.V. Leonidas JO14-2 5-1
J09-1 VMHC Pollux JO9-2 8-6
M010-1 Hockey Club Rotterdam MO10-8 5-3
M014-2 Berkel Rodenrijs MO14-6 3-2
M018-2 HCGO MO18-1 5-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen