Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Lois Jongedijk
Reinier de Kievit
Todd Mertens
Stijn van Slingerland
Android app on Google Play


kaartverkoop Champions Trophy
19-3-2018  | 
De Internationale Hockey Federatie (FIH) organiseert de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 voor herenteams. Het toernooi, dat voor de 37e en laatste keer gespeeld wordt, vindt plaats in Breda van 23 juni tot en met 1 juli 2018. Aan deze laatste editie nemen naast het Nederlands Elftal Heren ook Argentinië, Australië, België, India en Pakistan deel.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) maakte tegelijkertijd bekend dat tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 ook een invitatietoernooi voor damesteams gespeeld wordt. Dit toernooi wordt eveneens gespeeld in het tijdelijke hockeystadion op de velden van BH &BC Breda. Aan dit toernooi, de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018, doen de nationale teams van China, Japan, Spanje en Nederland mee. De damesteams spelen hun wedstrijden van 26 juni tot en met 30 juni.

Iedere dag Oranje

Doordat de KNHB de beide toernooien gecombineerd heeft, is het publiek straks in Breda elke speeldag verzekerd van een wedstrijd van een van beide Nederlands Elftallen. Op dinsdag 26 juni en zaterdag 30 juni spelen zelfs zowel het Nederlands Elftal Dames als het Nederlands Elftal Heren een wedstrijd. De Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 begint op zaterdag 23 juni om 14.00 uur met een echte hockeyklassieker: India – Pakistan (heren). Maandag 25 juni is een rustdag voor zowel de dames- en herenteams, op die maandag worden geen wedstrijden gespeeld.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vandaag van start gegaan. Kaarten zijn te koop via hockey.nl/championstrophy.
Het tijdelijke hockeystadion heeft straks een capaciteit van ruim 8500 toeschouwers. Het publiek kan rond de wedstrijden terecht in het promodorp dat gebouwd wordt op de velden van BH & BC Breda. Voor de jonge bezoekers wordt een speciale Kids City ingericht.

Vijf verenigingen slaan handen ineen

De KNHB wees in juli 2017 Breda als speellocatie aan voor beide toernooien en baseerde die beslissing op een succesvol bid van de vijf Bredase hockeyverenigingen BH & BC Breda, HC Prinsenbeek, BHV Push, MHC Teteringen en BNMHC Zwart-Wit samen met de Gemeente Breda en ondersteund door de Provincie Noord-Brabant en BrabantSport. De vijf hockeyverenigingen zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. De verenigingen hebben onder andere de handen ineen geslagen als het gaat om de werving van vrijwilligers en de organisatie van side events. Ook atletiekvereniging Sprint is aangesloten omdat tijdens het toernooi gebruikt wordt gemaakt van diverse faciliteiten van Sprint.

De Gemeente Breda en BrabantSport organiseren in aanloop naar het toernooi verschillende activiteiten zodat inwoners op allerlei manieren kennis kunnen maken met de hockeysport. Dit zijn onder andere een Urban Hockey Tour in de maand mei en een Urban Sports week in juni.

Meer informatie

Meer informatie over het wedstrijdprogramma, de kaartverkoop en bijvoorbeeld het aanmelden van vrijwilligers vind je op hockey.nl/championstrophy.Bijlage: Programma-Rabobank-Hockey-Champions-Trophy-2018-Rabobank-4-Nations-Trophy-Women-2018.pdf

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-10  HCC Sportways Herfstkamp
22-10  GEEN inloopspreekuur Fysio ivm herfstvakantie
27-10  Reservering door derden
27-10  Wintertijd!
28-10  Waddinxveen D1-HCC D1
Hele agenda
Uitslagen
D2 HC De IJssel DJ3 2-0
D1 MHC Tempo D1 1-4
D2 LOHC DJ7 (D17) 3-0
H1 Dopie H1 2-2
VET HC Ypenburg HA 3-1
MC1 OMHC MC2 2-4
MC2 HV Westland MC4 1-1
MC3 HCRB MC4 0-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen