Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Annemieke Boiten-Jongert
Mark Verkerk
Android app on Google Play


Lidmaatschap 2018-2019
4-4-2018  | 
Wil je volgend jaar om een of andere reden niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je wordt ingedeeld in een team en dus weer contributie moet betalen. Stuur voor 1 mei, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de teamindeling voor het volgend seizoen, een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected] 

De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Geen bevestiging van de opzegging betekent dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering als de bevestiging niet binnen één week is ontvangen. Iedere andere manier van opzegging wordt geacht niet te zijn gedaan. Coaches en/of trainers zijn natuurlijk ook altijd graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van je plannen, maar een opzegging via de coach/trainer is nooit een officiële opzegging!

Indien het lidmaatschap na 31 mei wordt opgezegd, is de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.

Teamindelingen voor komend seizoen worden aan het eind van dit seizoen gemaakt. Opzeggingen die weer worden geannuleerd, worden op een later moment pas in behandeling genomen.

We betreuren uiteraard iedere opzegging en stellen het bijzonder op prijs wanneer de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap met ons worden gedeeld (in de opzeggingsmail), zodat wij hier mogelijk iets van kunnen leren. En als je opzegt, zien we je hopelijk op een ander moment weer terug bij HCC.

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
26-1  Verhuur Clubhuis Derden
27-1  Hockey Pro League D NZE-NL: ZIGGO
27-1  HCC D1Z-Evergreen
27-1  HCC D1Z-Nieuwkoop
27-1  Hockey Pro League H NZE–NL: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
D1Z HV Spijkenisse D1 2-2
D1Z HC De Hoeksche Waard D1 4-1
H1Z Goudse MHC H1 3-1
H1Z Dordrechtse Mixed Hockey Club H1 3-3
H2Z Scoop Delft HJ1 2-2
H2Z Goudse MHC HJ1 0-2
JB1Z HV Westland JB2 0-6
JB1Z HV Spijkenisse JB1 4-6
JD11Z Goudse MHC JD1 2-1
JD11Z OMHC JD2 13-0
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen