Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Esther Fransen
Luna Jager
Anthon Polet
Android app on Google Play


Hockey Club Capelle gaat voor Waterveld
14-5-2018  | 
Bij Hockey Club Capelle zal in de komende zomermaanden het hoofdveld, wat nu een semi-waterveld is, omgebouwd worden naar een volwaardig waterveld.

Hockey Club Capelle, dit jaar haar 45-jarig bestaan vierend, volgt daarmee de landelijke trend om over te gaan op een waterveld. Dit type kunstgrasveld biedt veel voordelen, want naast een hogere spelintensiteit komt techniek beter tot zijn recht. Niet onbelangrijk is dat tevens de overbelasting van spelers kleiner wordt door de grotere demping van zowel top- als onderlaag van een waterveld.

De werving van nieuwe leden is voor Hockey Club Capelle zeer belangrijk. De aanleg van een waterveld zal hierin een voorname rol gaan spelen. Bij de vereniging verwacht men dat de kwaliteit van het hockeyspel omhoog zal gaan. Dit én de aanwezigheid van een waterveld zal nieuwe leden trekken.

De aanleg van het waterveld is wel onder voorbehoud van een succesvolle aanbesteding, die momenteel is uitgeschreven door Sportief Capelle. Men verwacht dat de opdracht voor eind mei gegeven zal kunnen worden.

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-10  HCC Sportways Herfstkamp
22-10  GEEN inloopspreekuur Fysio ivm herfstvakantie
27-10  Reservering door derden
27-10  Wintertijd!
28-10  Waddinxveen D1-HCC D1
Hele agenda
Uitslagen
D2 HC De IJssel DJ3 2-0
D1 MHC Tempo D1 1-4
D2 LOHC DJ7 (D17) 3-0
H1 Dopie H1 2-2
VET HC Ypenburg HA 3-1
MC1 OMHC MC2 2-4
MC2 HV Westland MC4 1-1
MC3 HCRB MC4 0-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen