Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Dion van Veelen
Android app on Google Play


HCC-Sponsor Uitgelicht: Middelwateringbouw; Bouwers met Visie!
20-8-2018  | 
Na een ruime ervaring opgedaan te hebben in diverse functies bij bouwbedrijven besloot Wim Kok in 1999 een eigen aannemingsbedrijf op te richten. De naam van het bedrijf werd afgeleid van een bekend woongebied in Capelle aan den IJssel; de wijk ‘Middelwatering’, van waaruit het bedrijf werkzaam was.

In de beginjaren richtte Middelwateringbouw zich met name op kleinschalige (particuliere) projecten. Dit breidde zich snel uit, de omvang van het bedrijf werd groter en de zakelijke markt ging ook tot de klantenkring behoren.

Middelwateringbouw maakt een gedegen en solide groei door en is inmiddels een middelgroot aannemingsbedrijf welke in de regio en ver daarbuiten werkzaam is. Het bedrijf richt zich met name op nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast is Middelwateringbouw van mening dat een oplevering niet het einde is van de samenwerking met de opdrachtgever en is Middelwateringbouw ook de juiste partner voor service en onderhoud.

Voor service en onderhoud heeft Middelwateringbouw een vaste klantenkring opgebouwd met gerenommeerde namen als KLM-Air France, Hitachi, Unilever en diverse scholenstichtingen.

In het voorjaar van 2018 heeft Middelwateringbouw een nieuw bedrijfspand betrokken van waaruit ze hun opdrachtgevers nóg beter van dienst kunnen zijn.

AANNEMINGSBEDRIJF MIDDELWATERINGBOUW IS EEN JONGE EN GROEIENDE ONDERNEMING DAT ZICH AL GERUIME TIJD PROFILEERT OP HET GEBIED VAN WONING- EN UTILITEITSBOUW. KWALITEIT, VEILIGHEID EN 'AFSPRAAK IS AFSPRAAK' ZIJN BINNEN ONZE ONDERNEMING BELANGRIJKE BEGRIPPEN.

WONINGBOUW

In de achterliggende jaren realiseerde Middelwateringbouw een breed scala aan  nieuwbouw, renovaties en uitbreidingen van woningen in verschillende bouwmethodes en bouwstijlen. Door een goede samenwerking met de verschillende partijen is Middelwateringbouw in staat in te spelen op elke bouwfase. Ook de gehele engineerings-  en vergunningsprocedure kan Middelwateringbouw verzorgen voor haar opdrachtgevers.

UTILITEITSBOUW

Binnen de utiliteitsbouw is Middelwateringbouw een stabiele en betrouwbare bouwpartner gebleken. Opdrachtgevers hebben dat opgemerkt en gewaardeerd waardoor Middelwateringbouw een groot aantal opdrachtgevers tot hun vaste klantenkring mag rekenen. In de achterliggende periode was Middelwateringbouw bouwpartner binnen onder andere de volgende sectoren: zorg, detailhandel, onderwijs, luchtvaart, vastgoed en overheid.Middelwateringbouw B.V. 
Chris Lebeauhof 16 
3059 LN Rotterdam-Nesselande
Postbus 138 
2900 AC Capelle a/d IJssel
Tel: 010-2004400 
terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-9  Bitjes Hapdag bij HCC
22-9  Camp Night voor D en C teams
23-9  RGHC TEMPO '34 D1-HCC D1
23-9  HV WESTLAND H1-HCC H1
24-9  Trimhockeyclinic
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Zevenbergen D1 2-0
D2 HC Schiedam DJ5 (D15) 2-3
H1 MHC Tempo H1 0-2
H2 Scoop Delft HJ2 (H5) 6-2
VET HV Spijkenisse HA 4-4
JA1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer JA2 1-0
JB1 HC Alphen JB2 5-0
JD1 HC De Hoeksche Waard JD1 10-3
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen