Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Aolany Jeronimus
Android app on Google Play


HCC-Sponsor Uitgelicht: Van Wijk Autoschade
21-2-2019  | 

Autoschade is altijd vervelend en lastig.

Autoschade Van Wijk biedt u een totale schadeafwikkeling. 

Door jarenlange ervaring, gediplomeerde vakmensen en moderne technieken leveren wij constante kwaliteit tegen een scherpe prijs en geven op iedere reparatie 4 jaar FOCWA garantie. Ook kunnen wij kleinere schades op vakkundige wijze herstellen door uitdeuken zonder spuiten toe te passen. Ideaal voor kleine deukjes zonder lakschade; de originele lak van uw auto blijft behouden, de kosten zijn aanzienlijk lager en uw auto is snel weer gereed.

Autoschade van Wijk heeft een certificaat van Duurzaam repareren. Bij Duurzaam Repareren gaat het erom dat we zuinig omgaan met verbruiksartikelen en dat we milieuvriendelijke producten gebruiken. Op deze wijze bieden we onze klanten een zo milieuvriendelijk mogelijke reparatie en zullen zo veel mogelijk kiezen voor de meest duurzame optie van repareren. 

Van Wijk verzorgt de reparatie van A tot Z en neemt u graag alle zorgen uit handen. Niet alleen wordt de schade aan uw auto op vakkundige wijze gerepareerd, wij onderhouden ál het contact met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen voor gratis vervangend vervoer gedurende de reparatie.

24 uur per dag bereikbaar! 

geopend van maandag t/m vrijdag van 07:15 -17:00 uur

010–450 67 54 / [email protected] / Bermweg 268-270, Capelle aan den IJssel

U kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen als langskomen.

Wij regelen het schadeherstel vakkundig: zonder zorgen en vertrouwd. Wij hebben afspraken met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en helpen u bij het invullen van uw schadeformulier. Voorafgaand aan de afhandeling van uw schade ontvangt u van ons een duidelijke calculatie met behulp van het Audatex-systeem. Voor taxatie hebben wij het kentekenbewijs deel I en II, en de groene kaart nodig.

Gedurende het schadeherstel regelen wij vervangend vervoer; we kunnen u eventueel ook halen en brengen. Als u gebruik van vervangend vervoer wilt maken dient u uiteraard uw rijbewijs mee te nemen. 


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
21-3  Walcheren D1 - HCC D1
22-3  AB+ Party
24-3  HCC D1 - Tempo '34 D1
25-3  HCC H1-Westland H1
25-3  FS Fysio Open Inloopspreekuur
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Zevenbergen D1 1-2
D2 Dopie DJ2 (D4) 1-6
H1 MHC Tempo H1 4-3
H2 Scoop Delft HJ2 1-9
VET HV Spijkenisse HA 2-3
JA1 HC Pijnacker JA1 0-12
JB1 HC Schiedam JB2 3-3
JD1 HV Victoria JD2 0-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen