Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Roel Teeuwen
Suzanne Verhoeven
Android app on Google Play


HCC-Sponsor Uitgelicht: M3E Advies
29-4-2019  | 

M3E is een full service adviesbureau met verschillende businessunits die ieder hun eigen expertise bedrijven.

 

Over M3E

De M3E Groep is een onafhankelijk breed georiënteerd adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed. Wij zijn een dynamische, jonge onderneming met ruime ervaring in integrale dienstverlening tijdens onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase.

Advisering is volgens ons een integraal product. Binnen dat integrale product acteren de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkostenmanagement, Brandveiligheid, Bouwfysica & Akoestiek en Subsidieadvies.

Onze toegevoegde waarde ligt in het bewaken van de belangen van de opdrachtgever. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door daadkrachtig en initiatiefrijk optreden, met kennis van zaken en met inzicht in onderhavige processen. Essentieel in onze projectmethodiek is dat wij als een spin in het web de vier elementaire projectfactoren tijd, budget, kwaliteit en communicatie continu integraal beheersen.

Wij hebben in de praktijk bewezen dat wij complexe projecten, met name door strikte bewaking van details, tot een goed einde kunnen brengen. Wij denken mee met alle disciplines die bij de realisatie van een project betrokken zijn.

Wij hopen u met onze expertise en pragmatische integrale benadering te kunnen bijstaan in uw bouwproject.

De geschiedenis

De grondvesten van M3E liggen bij het oprichten van een installatietechnisch adviesbureau.

Al snel werd duidelijk dat naast het installatietechnische gedeelte ook veel behoefte was aan advies vanuit andere expertises. Sinds 2009 is het bedrijf uitgegroeid tot een full service adviesbureau met verschillende businessunits die ieder hun eigen expertise bedrijven, allen vanuit het gemeenschappelijke doel, namelijk het ontzorgen en integraal adviseren van de klant.

 

Wat doet M3E Groep

De M3E Groep voorziet de klant van een onafhankelijk advies tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een bouwproject.

Binnen de integrale aanpak van de M3E Groep acteren de vakgebieden Installatietechniek, Bouwkosten Management, Brandveiligheid, Subsidieadvies en Bouwfysica & Akoestiek. M3E past haar diensten toe tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een project. Ons werkgebied omvat zowel nieuwbouw, renovatie, als revitalisatie van bestaand vastgoed.

Onze sectoren:

·         Onderwijs

·         Zorg

·         Wonen

·         Utiliteit (kantoren, bedrijfsgebouwen)

·         Retail

·         Leisure (hotels, sporthallen, zwembaden)

·         Parkeren

·         Kerken

·         De M3E Groep formule

·         M3E neemt het voortouw op het gebied van duurzaamheid. Onze benadering rust op het managen van drie aandachtsgebieden: Energie, Economie en Ecologie.

·         Energie is nodig voor alle dagelijkse particuliere en industriële activiteiten. Reductie van energieverbruik is een maatschappelijke noodzaak. M3E levert een bijdrage door het uitvoeren van energiestudies en het bedenken van innovatieve oplossingen. Onze klanten waarderen onze aanpak op basis van "out of the box” denken.

·         Economie heeft betrekking op optimaliseren van investeringen. M3E levert een bijdrage door innovatieve keuzes in het ontwerptraject. We zijn gespecialiseerd in outsourcing waarmee grote besparingen bereikt worden. Ook in onze aankoopbegeleiding (due diligence) kunnen we op basis van NEN2767 besparingen realiseren.

·         Ecologie is direct verbonden met het toenemende milieubewustzijn. M3E speelt hierop in door advisering met betrekking tot milieuvraagstukken en nieuwe (groene) energiebronnen. Alle zaken met betrekking tot alternatieve energiebronnen, gebruik van ecologische materialen, hergebruik van regenwater et cetera nemen wij mee in onze advisering over milieubewuste keuzes.

 

 

 

Technical Management Consultants

Bij M3E vindt u experts voor het inventariseren en uitwerken van verschillende technische mogelijkheden.

Lees meer

 

Bouwkosten Management

Financiële onderbouwing en budgetbewaking voor alle stadia van een bouwproject: van ontwikkeling en ontwerp tot aanbesteding, realisatie en exploitatie.

Lees meer

 

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidiesvoor duurzame en milieuvriendelijke bouw- en investeringsprojecten.

Lees meer

 

Brandveiligheid Consultants

Gespecialiseerd in het geven van adviezen op het gebied van brandveiligheid vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de ingebruikname van het gebouw

Lees meer

 

Bouwfysica en Geluid

Bij M3E vindt u experts voor bouwfysica en geluid.

Lees meer

 

Breda

Jan van Polanenkade 26A-1
4811 KM  Breda
» Routeplanner

076 - 76 60 189

 

Capelle a/d IJssel

Rivium Quadrant 163
2909 LC  Capelle a/d IJssel
» Routeplanner

010 - 20 22 210

 

Amsterdam

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN  Amsterdam
» Routeplanner

T 085 - 74 41 486terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-1  Reservering door derden
19-1  D1 Zaalcompetitie
19-1  H1 Zaalcompetitie
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen