Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pepijn Bruinaars
Android app on Google Play


Engeland trip JC1, MC1, MB1 & MB2; korte terugblik
3-4-2016  | 
Het was een groot schitterend feest en het duurde ook nog eens vier dagen lang!
Vrijdagochtend om 03.00 uur vertrokken de bus en de volgauto op weg naar de boot voor de overtocht. Na de overtocht reed de bus gelijk door naar Spalding Hockeyclub.
Eenmaal aangekomen in Spalding hebben de teams allemaal een wedstrijd gespeeld en hebben we samen met de tegenstanders genoten van de afsluitende BBQ op de club.
s' Avonds gingen alle jongens en meiden uiteraard vroeg naar bed....
Zaterdag en zondag weer vroeg op, om op de olympische velden van Lee Valley mooie wedstrijden te spelen. Na de lunches stonden er steeds lichte trainingssessies op het programma.
Beide avonden zijn we met zijn allen gezellig uit eten geweest bij King Du noodle bar. De laatste dag zijn we Londen in geweest, waar we begonnen met een groepsfoto met The Big Ben op de achtergrond. Daarna ging elk team zijn eigen avontuur aan.
Tijdens de boottocht terug hebben we het avondeten maar even uitgesteld, gezien alle bleke gezichten. Maar als afsluiting stoppen bij een Mac Donalds maakte voor de meeste kids weer veel goed. Om 00.00 uur was iedereen weer veilig thuis.

Binnenkort komt de begeleiding bij elkaar om de trip te evalueren. Het lijkt ons fantastisch als we hier in de toekomst een vervolg aan kunnen geven voor geïnteresseerde teams. We zullen jullie hierover t.z.t. informeren.

Team England

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 1: ZIGGO
28-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 2: ZIGGO
29-6  Feest Jeugd Turnvereniging Turn Around
29-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
30-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB3 1-3
D1 DDHC D1 1-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen