Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Roel Teeuwen
Suzanne Verhoeven
Android app on Google Play


Nieuwsoverzicht
ZAALHOCKEY

16-1-2020
Eurohockey Indoor Championship Men en Women
 
Alle wedstrijden zijn live te volgen via eurohockeytv.org. 

Vanaf vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari 2020 vinden de Eurohockey Indoor Championship Men plaats in Berlijn. 

Vanaf vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari 2020 vinden de Eurohockey Indoor Championship Women plaats in Minsk.  

 
CLUBNIEUWS

8-1-2020
Voorbereidingen seizoen 2020/2021
 

Alhoewel het nog ver weg lijkt, is de hockey technische commissie wel al bezig met voorbereidingen voor het komende seizoen.

We willen alle teambegeleiders (coaches, managers en aanvoerders) binnenkort alvast spreken, zodat we informatie uit kunnen wisselen over de huidige en mogelijke toekomstige teamsamenstellingen in alle lijnen van de vereniging en het huidige hockey technisch beleid van Hockey Club Capelle.

Ook al is de groep vaak wel duidelijk (bijvoorbeeld de Recreantengroepen of de Veteranen), of klein in aantal (Veterinnen), ook dan willen wij graag om de tafel om te kunnen vernemen wat er leeft/speelt en hoe de toekomst van het team eruit ziet of zou kunnen zien.

Als vereniging willen we graag actiever werven en alle informatie zal bijdragen aan een betere en meer gerichte aanpak hiervan.  

Alle huidige trainers gaan wij binnenkort (nadat we de huidige teambegeleiders hebben gesproken), ook uitnodigen om de wensen en verlangens voor het nieuwe seizoen tijdig te kunnen inventariseren.

Hierbij doen we ook gelijk een oproep doen aan alle leden van de vereniging; heb je ook of  weer interesse hebben om komend seizoen een team te coachen en/of trainen, stuur dan tijdig een mailtje naar [email protected].

Volgens bijgevoegd schema, willen wij de huidige teambegeleiding graag uitnodigen voor een gesprek, mocht het niet uitkomen op het vernoemde moment, stuur dan een mail [email protected], dan zoeken we gezamenlijk een ander geschikt moment.
We stellen het op prijs als er wordt bevestigd dat de teambegeleiding op het vermelde tijdstip langskomt.

Met vriendelijke groet,

Serge van Embden

Hoofd Technische Zaken Hockey Club Capelle
 8-1-2020
Korsakow band 1 februari
 
Voorbeeld van afbeelding


Tijd geleden dat er een leuk feestje voor de _wat oudere_ hcc-ers was...
En dus is het tijd voor een gezellige avond in ons clubhuis;

Op zaterdag 1 februari hebben we de fantastische band *Korsakow* geboekt en willen we er een hele mooie avond van maken.

📢 Alle Veteranen & Veterinnen, Recreanten, ouders van (Jongste) Jeugdleden en andere geïnteresseerden roepen wij op om gezellig langs te komen.

Vanwege de zaalperiode vragen wij de teammanagers  om te inventariseren hoeveel kaarten er per team gewenst zijn. Geef je op via de managers.

Graag tot 1 februari.

Evenementencommissie HCC🏑

🎙🎉🥳🕺🏻🍻💃🍷


 
ZAALHOCKEY

1-1-2020
NK zaalhockey - zaterdag 8 Februari - Topsportcentrum Rotterdam
 

Op zaterdag 8 februari wordt in het Topsportcentrum Rotterdam het NK Zaalhockey gehouden voor de beste junioren teams in de A-, B- en C-categorie (jongens en meisjes) en de Hoofdklasse Dames en Heren. Op zondag 9 februari wordt in Topsportcentrum Rotterdam door de beste Reserveteams gestreden om het Nederlands Kampioenschap. De play-offs/play-outs van de Hoofdklasse worden gespeeld in zowel Topsportcentrum Rotterdam als Valkenhuizen te Arnhem.

Programma NK Zaalhockey junioren en senioren
8 februari (Topsportcentrum Rotterdam)

Tijd  Wedstrijd Teams Hal
9:30 Finale MB NNB TSH I
9:30 Finale MC NNB TSH II
10:50 Finale JB NNB TSH I
10:50 Finale JC NNB TSH II
12:35 Halve finale I Hoofdklasse D NNB TSH I
12:35 Halve finale II Hoofdklasse D NNB TSH II
13:55 Halve finale I Hoofdklasse H NNB TSH I
13:55 Halve finale II Hoofdklasse H NNB TSH II
15:15 Finale MA NNB TSH I
16:35 Finale JA NNB TSH I
18:20 Finale Hoofdklasse D NNB TSH I
19:40 Finale Hoofdklasse H NNB TSH I

Speelduur 2 x 20 minuten met 8 minuten rust. Bij gelijke stand na reguliere speeltijd direct shoot-outs. Prijsuitreiking direct na jongens/herenwedstrijden in TSH I (uitreiking MC/JC is in TSH II).

Toegang

Het NK Zaalhockey is voor iedereen gratis en vrij toegankelijk, je hoeft dus geen kaartje te bemachtigen. Op sommige momenten kan het erg druk worden, houd daarom voor vertrek ons Twitter kanaal in de gaten. Als de hal vol is, zullen wij het daar ook communiceren. In het restaurant hangen schermen waarop de wedstrijden ook live gevolgd kunnen worden. Hieronder kun je de plattegrond van het Topsportcentrum Rotterdam downloaden, handig om je weg te vinden:

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren kan gratis bij het Topsportcentrum Rotterdam. Als het parkeerterrein van het Topsportcentrum vol is, parkeer dan op het openbare parkeerterrein naast de McDonalds, aangegeven als P+R Noorderhelling. Betaald parkeren kan in parkeergarage Veranda. Nog een extra mogelijkheid om te parkeren is er op de P+R Beverwaard, waarna je tram 23 (richting Marconiplein) kunt nemen naar halte Stadion Feijenoord. Vanaf Rotterdam CS kun je tram 23 (richting Beverwaard) nemen naar dezelfde halte. Tram 23 sluit bij de stations Beurs, Leuvehaven en Wilhelminaplein aan op het Rotterdamse metronet.

Livestream

Mocht je niet in staat zijn om aanwezig te zijn in Rotterdam, dan kun je de wedstrijden ook volgen via de livestream op hockey.nl, in de hockey.nl-app en via het YouTube-kanaal van hockey.nl. Ben je niet in de gelegenheid om live te kijken? Dan kun je alle duels naderhand terugkijken op hockey.nl. Wil je wel live de tussenstanden en doelpuntenmakers ontvangen? Zet dan de pushnotificaties aan in de hockey.nl app.

NK Zaalhockey Reserveteams

Op zondag 9 februari spelen de senioren reserveteams om het Nederlands Kampioenschap. Deze wedstrijden worden eveneens in het Topsportcentrum Rotterdam gespeeld. De teams die zich hiervoor plaatsen worden in het weekend van 1 en 2 februari, tijdens de Districtskampioenschappen, bepaald.

 
CLUBNIEUWS

10-12-2019
FS Fysiotherapie: aanpassing open inloop spreekuur zaalperiode
 
Tijdens de zaalperiode is er op de vereniging geen open inloopspreekuur van Gerhard Joling, fysiotherapeut van FS Fysiotherapie.

Op de volgende maandagen kun je tussen 18.30 en 19.30 uur terecht in sporthal Schenkel: 9 december, 6 januari en 10 februari.

Vanaf maandag 17 februari kun je bij Gerhard elke maandag tussen 18.30 en 19.30 uur weer in het clubhuis vinden.

Heb je buiten de genoemde momenten behoefte aan een vrijblijvend advies; bel of app dan naar 0630303344 om apart een afspraak in te plannen. 
 

6-12-2019
Even voorstellen; Marieke Morsch en Lideweij Fayad: de vertrouwenspersonen van HCC
 
Marieke Morsch is door de algemene ledenvergadering (ALV) benoemd tot vertrouwenspersoon (VP) bij HCC.
Lidewij Fayad-De Haan wordt op de komende ALV voorgedragen als opvolgster van Adrianne Wijffels.

Marieke Morsch is moeder van 2 hockeyende kinderen en al geruime tijd werkzaam op het gebied van (jeugd)hulpverlening, bemiddeling en beschikt daardoor ook over een groot netwerk op dit gebied.

Lidewij Fayad-de Haan, moeder van 2 voetballende jongens en een hockeyend meisje is sinds een paar jaar werkzaam als huisarts in Capelle aan den IJssel.

Hun ervaringen op dit gebied, in combinatie met de kennis van procedures en de ontwikkeling van kinderen, komen goed van pas voor de functie van Vertrouwenspersoon.

Wat doet een Vertrouwenspersoon binnen de club precies?

Iedereen die sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Wanneer je te maken krijgt met ongewenst gedrag, denk bijv. aan seksueel grensoverschrijdend gedrag of agressie, kan dit veel emoties  en vragen oproepen. Ook als je dit niet zelf meemaakt, maar het op afstand ziet gebeuren kan dat veel indruk op je maken. Het is vaak de vraag welk gedrag toelaatbaar en acceptabel is, maar ook de gevolgen van dergelijk gedrag kunnen groot zijn voor de direct betrokkenen.

Erover praten kan moeilijk zijn en ook nadelige gevolgen hebben voor jou en voor anderen. Op die momenten kan het prettig zijn om vertrouwelijk met iemand te praten en advies te vragen.

De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om het probleem weer op te lossen. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat jij niet weet of wilt. Soms kan het nodig zijn om een klacht in te dienen of  aangifte te doen, maar gewoon even praten of bemiddelen kan ook.

De richtlijnen van de KNHB en het NOC-NSF voor vertrouwenspersonen gebruiken wij als leidraad.

Hoe kun je de VP bereiken?

Telefonisch en/of per email op 06-20027964 voor Lidewij en 06-11715884 voor Marieke. Je kunt ook een email sturen naar [email protected] nl

 
 

6-11-2019
Kopen voor je club
 

Onze club heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club - de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje weg via Booking 25 euro en een complete vakantie via TUI of Expedia makkelijk meer dan 100 euro! Voor elke 250 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) krijgt de club ongeveer 20 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Veel kleine bedragen helpen natuurlijk net zo goed. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online.

In totaal zijn er ongeveer 50 verschillende webwinkels: Coolblue, Wehkamp, Bijenkorf, Booking, Expedia, TUI, HEMA, Blokker, Gall&Gall, Jumbo, Kleertjes.com, Praxis, Greetz en nog veel meer. Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent voor onze club. Helemaal gratis en supermakkelijk!

Hoe werkt het?
1. KLIK voor elke aankoop eerst naar onze eigen speciale clubpagina
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Bekijk onze clubpagina op Kopen voor je Club via: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

Hoe kun jij helpen?
Neem alvast een kijkje op de clubpagina en bekijk het aanbod van webwinkels. Je ziet er ook allerlei handige tips en hulpmiddelen waardoor jij met webwinkelen via Kopen voor HC Capelle eenvoudig geld kunt sparen voor onze club. Dit zijn de belangrijkste:

- Bewaar de link naar de clubpagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
- Installeer Kopen voor je Club Assistent voor in je browser
- Meld je aan voor de Weekly Update: elke week een herinnering én inspiratie
- Meer tips op de clubpagina: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

De opbrengst wordt live bijgewerkt op de clubpagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien. Kopen voor HC Capelle is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk!

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit "gevonden geld” niet voor onze club sparen.

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-1  Reservering door derden
19-1  D1 Zaalcompetitie
19-1  H1 Zaalcompetitie
26-1  H1 Zaalcompetitie
2-2  D1 Zaalcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen