Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Fleur Koolmees
Erik Wolthuis
Android app on Google Play


Nieuwsoverzicht
ARBITRAGE

16-10-2019
22 nieuwe scheidsrechters!
 
Op maandag 14 oktober 2019 meldden zich 28 kandidaten voor het examen voor Club Scheidsrechter (CS). We kunnen weer 22 nieuwe arbiters verwelkomen! Speciale vermelding voor Eva van Dinther en Sebastiaan Lit: zij hadden maar 2 fouten!

Gefeliciteerd en succes met fluiten:
S.
Bongers
E.R.
Brenters
M. van Buren
L.
Butter
E.L. van Dinther
F.E.
Gransbergen
A.
Groeneveld
L.Y. van den Hoven
I.E.L.
Kloosterman
S.A.
Lit
P.E.M.
Morsch
R.C.H.
Morsch
M.
Oomen
Y.
Oomen
E.A.
Patsoulas
R
Praalder
D.C.S.
Reijnierse
R.
Rietveld
A.A.S.
Schuil
R
Vijgeboom
S.E.
Visser
F.L.C.
Wijffels
 
CLUBNIEUWS

11-10-2019
HCC is genomineerd voor de Nederlandse Horeca Prijzen: stemmen kan vanaf 14/10
 
Maandag 14 oktober is het zover. Dan kan er op Hockey Club Capelle worden gestemd via https://www.horecaprijzen.nl/ hockey-club-capelle

Over de verkiezing

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Horeca-gelegenheden maken daarom kans op een felbegeerde Awards in hun provincie, en in een aantal categorieën zelfs per gemeente. De verkiezing wordt afgesloten met een geweldig Award Festival voor alle (gemeente en provincie) winnaars!

Vanaf 14 oktober tot en met 25 november kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl/ stemmen op zijn of haar favoriete Horeca-gelegenheid. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem afmaakt en bevestigt voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Apple Earpods
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

1. Wat kan een genomineerde winnen? 

De te winnen titel kan veel publiciteit opleveren. Daarnaast kunnen alle winnaars een prachtige fysieke Award ontvangen tijdens het Award Festival op 20 januari 2020. Ook worden er digitale uitingen beschikbaar gesteld om de titel uit te dragen. De ervaring is dat het winnen en uitdragen van een titel kan leiden tot nog meer gasten, trotse medewerkers en meer omzet. 

2. Hoe worden de winnaars bepaald?

Lees hier hoe de gemeente-, provinciale en landelijke winnaars worden verkozen.

Award Festival voor alle (gemeente)winnaars


De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios Aalsmeer. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars (en de subcategoriewinnaars van de foodtrucks natuurlijk) zich laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd. Onder meer de DJ's van Radio 538 maken er een groot feest van. 

Als je een titel hebt gewonnen dan mag je die sowieso gratis en voor niks voeren. Deelname aan de verkiezing is gratis. 

Organisatie & Partners

De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio's Aalsmeer en de DJ's van Radio 538. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards).

Volg de Awards ook via social media

Regelmatig informeren we je per e-mail over tussenstanden en nieuwtjes rondom de verkiezing. Al het nieuws rondom de verkiezing kun je ook volgen via Facebook en Instagram.
 

9-10-2019
Zondag 27 oktober: Topclinic van Victoria MB1 bij HCC
 
MB1 van Victoria, uitkomend in de Super B competitie, geeft op zondag 27 oktober een vette hockeyclinic bij HCC.

Van 10 tot 12 uur kunnen alle F, E en D leden zich opgeven om mee te doen.

Meld je aan via de app; ga naar MEER, vervolgens naar EVENEMENTEN en vink aan dat je meedoet.

De 2 uur durende clinic kost 10 € per persoon en dient contant betaald te worden voor aanvang van de clinic.

Vrienden en vriendinnen die ook hockeyen, of leden van andere verenigingen zijn ook van harte welkom en kun je als introducee opgeven. Zij kunnen zelf ook aanmelden door een email naar [email protected] te sturen.

Doe jij ook mee?!
 

8-10-2019
15 november: Sevens @ De IJssel
 
Na de succesvolle editie bij Krimpen, staat de eerstvolgende Sevens avond voor vrijdagavond 15 november op de kalender.

Al 14 teams hebben zich aangemeld, dus wil je nog meedoen; geef je snel op via [email protected]!

Het Sevens feestje van OMHC, MHCK, HCC en DE IJSSEL start om 20.30 uur en na het toernooi zorgt DJ Pascal voor extra gezelligheid.
 

1-10-2019
Nieuwe hockeyvisie: Zorg voor de juiste FIT(heid)
 
Nieuwe hockeyvisie: Zorg voor de juiste FIT(heid)
Hoe zorg je ervoor dat de spelers topfit zijn? Rondjes lopen, fitnessen of extra trainingen zijn vaak het antwoord op de wens om een speler sterker te maken. Maar gaat dat echt zo makkelijk of kunnen bepaalde trainingen juist averechts werken? In de nieuwe hockeyvisie gaat inspanningsfysioloog Rick Cost dieper in op de materie: hoe richt je trainingen in om deze fitheid te bewerkstelligen?
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
ARBITRAGE

1-10-2019
Fluiten met de vernieuwde Fluittoolkit
 
Fluiten met de vernieuwde Fluittoolkit
De Fluittoolkit in de hockey.nl app is vernieuwd! Met de nieuwe Fluittoolkit wordt het bijhouden van alle gebeurtenissen tijdens de wedstrijd nog eenvoudiger. Na het laatste fluitsignaal stuur je met een druk op de knop alle gegevens van de wedstrijd direct door naar het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) en kun je deze gelijk afronden.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

 
CLUBNIEUWS

1-10-2019
Start sterk met de Warming-up App
 
Om veilig en met plezier te kunnen hockeyen, is het belangrijk dat spelers al op jonge leeftijd de juiste vaardigheden leren. Daarom ontwikkelden KNHB en VeiligheidNL de Warming-up App, met een trainingsprogramma voor een sterke start van de training. De app is gratis verkrijgbaar via Google Play en de App Store. Werken jullie al met de app? Dan is het goed om je te informeren over het gebruik ervan. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

 
HOCKEY

23-9-2019
Olympic Qualifiers NL-Pakistan 26&27 oktober Wagener Stadion Amsterdam
 

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio!

Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan. Geen team dat beter kan pingelen dan zij.

De wedstrijden starten om 16:00 uur in het Wagener Stadion, Amsterdam.

 

Kom Oranje aanmoedigen om het felbegeerde olympische ticket voor Tokio 2020 te bemachtigen.Tickets zijn te koop via https://hockey.nl/tickets/ en zijn beschikbaar vanaf €10,-. Tickets voor kinderen tot 15 jaar zijn beschikbaar vanaf € 7,50.

 


 
CLUBNIEUWS

11-9-2019
DAKA club korting
 
claim nu je korting voor  unieke aanbiedingen bij DAKA: zie de email die aan alle leden is verstuurd.
 

10-9-2019
Nieuw voor onze club: Kopen voor HC Capelle
 

Onze club heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club - de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje weg via Booking 25 euro en een complete vakantie via TUI of Expedia makkelijk meer dan 100 euro! Voor elke 250 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) krijgt de club ongeveer 20 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Veel kleine bedragen helpen natuurlijk net zo goed. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online.

In totaal zijn er ongeveer 50 verschillende webwinkels: Coolblue, Wehkamp, Bijenkorf, Booking, Expedia, TUI, HEMA, Blokker, Gall&Gall, Jumbo, Kleertjes.com, Praxis, Greetz en nog veel meer. Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent voor onze club. Helemaal gratis en supermakkelijk!

Hoe werkt het?
1. KLIK voor elke aankoop eerst naar onze eigen speciale clubpagina
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Bekijk onze clubpagina op Kopen voor je Club via: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

Hoe kun jij helpen?
Neem alvast een kijkje op de clubpagina en bekijk het aanbod van webwinkels. Je ziet er ook allerlei handige tips en hulpmiddelen waardoor jij met webwinkelen via Kopen voor HC Capelle eenvoudig geld kunt sparen voor onze club. Dit zijn de belangrijkste:

- Bewaar de link naar de clubpagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
- Installeer Kopen voor je Club Assistent voor in je browser
- Meld je aan voor de Weekly Update: elke week een herinnering én inspiratie
- Meer tips op de clubpagina: https://kopenvoorjeclub.nl/hccapelle

De opbrengst wordt live bijgewerkt op de clubpagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien. Kopen voor HC Capelle is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk!

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit "gevonden geld” niet voor onze club sparen.

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
20-10  Inhaalweekend Senioren
21-10  Herfstvakantie
21-10  GEEN open inloop spreekuur FS Fysiotherapie
27-10  Wintertijd
27-10  Clinic Victoria MB1
Hele agenda
Uitslagen
D2 HC De IJssel DJ3 2-5
H1 HC De Hoeksche Waard H1 1-3
VET Berkel Rodenrijs HA 3-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen