Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Laurens Rogier
Anita Woerdenbach
Android app on Google Play


Nieuwsbrief Zaalcommissie nummer 3
27-1-2017  | 
Nieuwsbrief zaalcommissie nummer 3
Hockey Club Capelle
 
 
Nieuwsbrief Zaalcommissie nummer 3
 
Januari 2017

 
  Alle teams spelen inmiddels volop in de zaal. In deze derde en laatste zaalnieuwsbrief informeren we je over de laatste weken van de zaalperiode. 

In deze editie:
  • Terugblik vierluik en zaalclinic 6 januari 2017
  • Laatste weken zaaltrainingen
  • Start veldtrainingen vanaf 13 februari
  • Huldiging zaalkampioenen
  • Inleveren zaalsticks F-teams
  • Evaluatie zaalseizoen
  • Vragen of opmerkingen
 
 
Terugblik vierluik en zaalclinic 6 januari 2017
 
  Ook dit jaar is een zaalhockey dag in de kerstvakantie georganiseerd. In de ochtend hadden we een vierluik staan met MD2 en JD1 van HCC, HBR MD3 en HVB MD2. Alle teams waren aan elkaar gewaagd, zodat we leuke hockey wedstrijden hebben gezien. Met arbitrage vanuit de jeugd van HCC, een pauze in de wedstrijd voor extra uitleg en tussendoor een hapje en een drankje was het een geslaagde ochtend. Alle teams waren enthousiast, dus hopelijk kan dit volgend jaar navolging krijgen.

In de middag namen de dames van Pinoké, Frederique en Djoeke en Merel de Blaey de leiding over. Ongeveer 60 kinderen hebben meegedaan aan de clinic, waarbij vooral de E en D jeugd in grote getalen was komen opdagen. De dames hadden een gevarieerd programma samengesteld en pasten de oefeningen en het tempo deels aan op het niveau van de kinderen. Ook voor de keeper was extra aandacht. Vervolgens kregen de kinderen tijdens de oefeningen aanvullende aanwijzingen! En tot slot een partijtje, in allerlei vormen; ook vanuit de zaalleiding weer een hoop ideeën opgedaan. 

En natuurlijk hebben de dames even gedemonstreerd hoe je een perfecte strafbal neemt. 

Hoogtepunt voor de meeste kinderen was de foto met Merel en haar Gouden Olympische Medaille. Wat is die groot en zwaar!

We bedanken de club weer voor de bijdrage in de kosten van trainers en zaalhuur, waardoor de eigen bijdrage beperkt kon blijven. Hopelijk volgend jaar weer een clinic van deze dames!
 
 
Laatste weken zaaltrainingen
 
  De zaaltrainingen lopen door tot met vrijdag 10 februari. Nu is het zo dat niet alle teams ook nog in het laatste weekend spelen. Voorgaande seizoenen lieten we trainingen vervallen (om geld te besparen), maar dit jaar leidt dat tot een gatenkaas in de trainingsuren. 

Daarom gaan ALLE ZAALTRAININGEN DOOR t/m 10 februari, tenzij je trainer/ coach anders beslist. De zaalcommissie neemt hiervoor nog contact op met de trainer/ coach van alle teams.
 
 
Start veldtrainingen vanaf 13 februari
 
  De veldtrainingen starten voor alle teams, jongste jeugd, junioren en senioren vanaf 13 februari weer volgens het gewone veldtrainingsschema (van vóór de zaalperiode).

Tot en met 10 februari geldt het wintertrainingschema voor de veldtrainingen.
En houd de website in de gaten: bij vorst zijn de velden onbespeelbaar.
 
 
Huldiging zaalkampioenen
 
  Op zondag 12 maart zullen (eventuele) zaalkampioenen en alle E8 en E6-tallen worden gehuldigd. Na een overweldigende reeks kampioenen vorig jaar, zijn er dit jaar wat minder kanshebbers. Toch zijn er nog een aantal teams in de race voor het kampioenschap, maar.... 12 februari is het pas zeker! We hebben de huldiging dit jaar weer gecombineerd met het eerste (officiële) competitie weekend. Op zondag 12 maart spelen de Veteranen thuis, dus kom gelijk kijken naar onze heren.
Nadere informatie volgt later via de HCC-website.
 
 
Inleveren zaalhockeysticks F-teams
 
  De kinderen die een zaalhockeystick geleend hebben van de club kunnen deze inleveren op vrijdagmiddag 17 februari, tussen 17.00 en 18.00 uur. Mits de stick onbeschadigd is, ontvang je dan de 10 euro borg retour. Dit is de enige mogelijkheid de geleende stick in te leveren, dus noteer de datum alvast in je agenda! 
 
 
Evaluatie zaalseizoen
 
  Als zaalcommissie staan we open voor suggesties voor verbetering van de organisatie van het zaalseizoen. Daarom ontvangen alle trainers en coaches een uitnodiging om de zaalperiode te evalueren. 
Heeft u tips of opmerkingen, dan kunt u die doorgeven aan de trainer of coach of rechtstreeks aan ons mailen zaalcommissie@hccapelle .nl
En bent u geïnteresseerd om volgend jaar mee te helpen met de organisatie van het zaalseizoen? Laat het ons weten! Versterking voor seizoen 2017-2018 is welkom!
 
 
Vragen of opmerkingen
 
  Laat het ons weten, persoonlijk of via de mail: zaalcommissie@hccapelle. nl
Judith van Egmond, Gabrielle Rypma en Jolanda Wisse 

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
21-6  DUI / NED toernooi
28-6  Bitterballenavond (Nieuwe Teams / New Teams)
13-7  Zomervakantie
31-8  Feestelijke startdag
7-12  Begin zaalhockey competitie
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 HC De Hoeksche Waard D1 1-5
Dames 1 HC Waddinxveen D1 3-2
Dames 2 OMHC D3 0-2
DO25-1 R.H.V. Leonidas DO25-6 7-2
J010-1 HC De Hoeksche Waard JO10-1 4-7
J014-1 HC Schiedam JO14-3 7-2
J09-1 HC Waddinxveen JO9-1 3-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen