Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Ingrid Böhm
Patrick Dölle
Johan Ypma
Android app on Google Play


Bezoek Urban City tijdens het EK Hockey!
11-8-2017  | 

Urban Hockey Experience (Urban City)

In aanloop naar en tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 vindt in Amsterdam de Urban Hockey Experience plaats, het maatschappelijk voortraject waarmee de KNHB een positief maatschappelijke impact wil achterlaten. De Urban Hockey Experience biedt Amsterdamse stadskinderen die normaliter niet in aanraking komen met hockey een nieuwe ervaring en beleving in Urban Hockey.

Urban Hockey Experience is, zoals de naam al doet vermoeden, een ervaring en beleving in het Urban Hockey. Urban Hockey is een uitdagende, ‘coole’ vorm van hockey op straat, pleintjes en wijkveldjes, bestaande uit Streethockey 3v3 en 5v5, Urban Skills & Tricks, Urban Challenges & Battles en Urban Parcours.

Aanloop
In de periode voorafgaand aan de Rabo EuroHockey Championships organiseert de KNHB, in nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam, op verschillende pleintjes in zeven stadsdelen in Amsterdam Urban Hockey trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem een kijkje op de website van de gemeente Amsterdam.

EK Hockey
De Urban Hockey Experience bereikt het hoogtepunt tijdens het EK Hockey. Van 21 tot en met 25 augustus wordt het Olympiaplein, in Amsterdam Zuid, omgedoopt tot Urban City. Het plein wordt deze week volledig omgetoverd tot Urban Hockey en Sports centre. De Urban City is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Er rijdt een gratis American schoolbus als pendelbus tussen de Urban City en het EK Hockey terrein. Zo kom je gemakkelijk van de ene locatie naar de andere en kan je jouw bezoek aan het EK Hockey combineren met jezelf uitleven in de Urban City.

Team- of verenigingsuitje
Een bezoek aan de Urban City in combinatie met de topwedstrijden van het EK Hockey is ook leuk als team- of verenigingsuitje. Lijkt het jullie leuk om naar de Urban City te komen laat het ons weten! Stuur een mailtje naar [email protected]  dan zorgen wij ervoor dat er iemand voor jullie klaar staat als jullie komen met jullie team.

Wil je weten wat je zoal kunt verwachten op de Urban City? Download de plattegrond van de Urban City en bekijk onderstaande video!

 

Download de promo flyer van de Urban City

Let’s go Urban!


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
20-9  HC Feijenoord D1-HCC D1
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
20-9  Silver Cup Dames 1
21-9  Bitjes happen
21-9  Clubhuis verhuurd aan derden
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Montfoort D1 1-6
D2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh DJ1 5-2
H1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 3-2
VET H.C. Derby HA 1-2
JA1 Klein Zwitserland JA6 1-3
JB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JB3 9-0
JC1 HC Voorne JC1 4-0
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen