Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Pepijn Bruinaars
Android app on Google Play


Programma ‘Hoofdklasse Hockey’ bij Ziggo Sport
7-9-2017  | 

Vanaf zondag 10 september zendt Ziggo Sport wekelijks om 19.30 uur ‘Hoofdklasse Hockey’ uit, een programma met de hoogtepunten en samenvattingen van alle Hoofdklassewedstrijden van het speelweekeinde. De presentatie van het programma is net als afgelopen jaar in handen van John van Vliet.

Iedereen met een Ziggo abonnement kan via kanaal 14 gratis kijken naar de uitzendingen van ‘Hoofdklasse Hockey’. Hockeyfans met een andere provider dan Ziggo (bijvoorbeeld KPN) kunnen naar de samenvattingen kijken wanneer ze een (extra) abonnement hebben op Ziggo Sport Totaal bij hun provider of kabelaar. Op het Ziggo Sport Select kanaal kan men vervolgens kijken naar ‘Hoofdklasse Hockey’.

De NOS besteedt tijdens de reguliere uitzending van Studio Sport (18.10 – 19.00 uur) op NPO 1 eveneens wekelijks aandacht aan de Hoofdklasse.

Live wedstrijden zondag 10 september

De NOS en Ziggo Sport zenden komend seizoen ook regelmatig live wedstrijden uit. Komend weekend zijn Ziggo Sport en de NOS aanwezig bij de eerste wedstrijden van de landskampioenen van 2016-2017, Den Bosch en Kampong.

Ziggo Sport zendt zondag live om 12.30 uur  de wedstrijd Kampong – Den Bosch uit (dames), via kanaal 14 (Ziggo abonnees). De NOS is live aanwezig bij Kampong – Oranje-Rood (heren). Deze wedstrijd begint om 15.00 uur en is te volgen via NPO1.


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 1: ZIGGO
28-6  Hockey Pro League D HALVE FINALE 2: ZIGGO
29-6  Feest Jeugd Turnvereniging Turn Around
29-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
30-6  Hockey Pro League D FINALE 1-2: ZIGGO
Hele agenda
Uitslagen
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB3 1-3
D1 DDHC D1 1-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen