Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Jippe Behrend
Jolanda Belder
Bas van der Giesen
Android app on Google Play


Prettige vakantie!
13-7-2018  | 

Beste leden,


De komende tijd is er even geen hockey op de velden van HCC, uitgezonderd de Recreanten op maandagavond. 

Tijd dus om lekker van een welverdiende vakantie te genieten, al wordt op de achtergrond door enkele vrijwilligers nog wel een en ander uitgevoerd, om straks weer goed voorbereid met het nieuwe seizoen te kunnen starten.


Hierbij nog een aantal mededelingen en verzoeken, die wij nog graag met jullie willen delen;

 

                                                                                   

Waterveld


Een langverwachte wens, de aanleg van een waterveld, wordt tijdens de zomervakantie gerealiseerd en met ingang van komend seizoen, zullen alle leden daar gebruik van kunnen gaan maken.

Voor de officiële opening zijn al wat leuke ideeën aangedragen en hierover ontvangen jullie in de zomervakantie meer informatie. 



Kaderdag NHC De Zestigplussers

 

Op donderdag 30 augustus huisvest HCC de jaarlijkse kaderdag van N.H.C. de Zestigplussers.

NHC De Zestigplussers, is een landelijke vereniging en heeft geen eigen clubhuis of velden, maar speelt in toernooivorm regelmatig wedstrijden bij diverse verenigingen in het gehele land. HCC verzorgt voor hen een presentatie, lunch en diner en organiseert i.s.m. met de vereniging het toernooi. Daarnaast wordt er tijdens het toernooi gezorgd voor een leuk alternatief programma voor de partners van de spelende leden, .


                                                                 

Vrijwilligers


HCC zoekt met ingang van het nieuwe seizoen weer enkele vrijwilligers voor diverse commissies.

Willen jullie hier in de zomervakantie over nadenken, om ons daarna te overladen met aanmeldingen?!

 


HCC zoekt vrijwilligers voor de volgende commissies;


- De zaalcommissie! Komend seizoen zit alleen Mathijs de Rijke in de zaalcommissie en 1 persoon is simpelweg te weinig om alle zaalgerelateerde zaken adequaat op te kunnen pakken en uit te kunnen voeren. Welke (minimaal) twee leden willen een steentje bijdragen aan het organiseren van de zaalperiode? Mail hiervoor naar [email protected].

- Bij de Jongste Jeugdcommissie moet de bezetting dringend uitgebreid worden naar meer personen, omdat er commissieleden gestopt zijn. Ben je zelf ook een Jongste Jeugd ouder en vind je het belangrijk dat diverse zaken voor de Jongste Jeugd goed geregeld worden, aarzel dan niet en stuur gelijk een email naar [email protected].

- De arbitragecommissie: Wij zouden graag zien dat jonge fluiters meer begeleid gaan worden door ervaren scheidsrechters. Kun je hieraan een bijdrage leveren? Stuur een email naar [email protected].


- De sponsorcommissie: HCC kan nog veel meer inkomsten genereren, mits potentiele sponsors actiever benaderd kunnen gaan worden. Heb je een (lokaal) netwerk of wil je graag meehelpen om ons sponsorbestand te vergroten? Stuur dan een email naar[email protected].


- Barcommissarissen: Volwassenen die af en toe een wat langere bardienst kunnen draaien op wedstrijddagen en volledig op de hoogte zijn van alles wat met maar de bar te maken heeft kunnen we altijd goed gebruiken. Staat gastvrijheid hoog in het vaandel, maak deze vakantie je aanbod kenbaar en stuur een email naar [email protected].


- Ook EHBO-ouders op de zaterdag zijn altijd welkom. Met name vanuit de Jongste Jeugd. Wil je ook EHBO-er voor HCC worden? Mail naar [email protected].


- De evenementencommissie organiseert veel en vele handen maken licht werk. Lijkt het je leuk om ons bij de organisatie van onze activiteiten te ondersteunen? Laat het ons weten via [email protected].


- Het wedstrijdsecretariaat en de ledenadministratie worden beide door 1 persoon bemand. Het is uiteraard goed om te allen tijde een goede back up te hebben. Wie wil bij Herman of Soes meekijken met de werkzaamheden die zij voor de club verrichten? Mail naar[email protected] of [email protected].

 


Andere vragen over vrijwilligerswerk voor de club? Stuur deze naar  [email protected].

 


Trainers gezocht


De Hockey Technische Commissie zoekt nog naar een trainer op de maandag voor JD1 en JB1 en op de dinsdag voor D2. Interesse maak je kenbaar door een email te sturen naar [email protected].

 

Daka: trotse nieuwe partner van HCC 


Het nieuwe seizoen start HCC met een nieuwe partner op het gebied van hockeymaterialen. Daka wordt de nieuwe leverancier en de clubartikelen kunnen bij de vestiging bij Alexandrium verkegen gaan worden. Meer info volgt in de zomervakantie. 


 

 

Voorbereidingskamp HCC / MHCK & Sportways        
​ 
Geef je (met je team) op voor het HCC & MHCK Voorbereidingskamp van wo 22 tm vr 24 augustus: SportWays-Krimpen-Ca pelle Prep Camp 2018.



IJsselcup 2018 Jongste Jeugd

Zit je kind in de Jongste Jeugd? Noteer dan vast zaterdag 25 augustus in de agenda! De IJsselcup vindt dan weer plaats en dat betekent een hele dag lekker oefenen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deelnemende clubs, zijn de IJssel uit Nieuwerkerk, MHCK uit Krimpen, HCC uit Capelle en IJsseloever uit IJsselstein. Ook hierover ontvangen jullie in de zomervakantie meer informatie.


Gevonden voorwerpen

In de zomervakantie worden alle gevonden voorwerpen weer naar een goed doel gebracht. Ben je nog wat kwijt of heb je het op de club laten liggen? Stuur dan voor eind juli een email naar [email protected]. Daarna worden de spullen weggebracht.

                                                                              
Camp Night    

CD- jeugd, begin van het seizoen volgt er weer een heuse Camp Night☺, we houden jullie op de hoogte zodra de definitieve datum bekend is.


Trainingen

De trainingen starten weer als de scholen ook weer starten; in de week van maandag 27 augustus.
Wil je met je team al eerder gaan trainen, dan dient de coach of manager dit tijdig te overleggen met de Hockey Technische Commissie; [email protected]


Wedstrijden


De competitiewedstrijden starten weer op zaterdag 8 september. 


Dankjewel

Alle oud leden willen wij bedanken voor hun lidmaatschap en hopen wij in de toekomst graag weer terug te zien bij HCC!


Wij gaan voor weer een mooi HCC-hockeyseizoen!

Bestuur Hockey Club Capelle

 

Robbert Kloosterman, voorzitter
Serge van Embden, secretaris
Ron Contant, penningmeester

Robert Lahr, hoofd technische zaken

Elco van der Heide, operationele Zaken


 

            

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
27-4  Meivakantie
17-5  Six-nations toernooi
17-5  Six Nations Tournement
24-5  Vrijdagmiddag BBQ
25-5  Besloten Feest
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D1 4-4
Dames 2 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh D2-O 3-0
DO25-1 HV Victoria DO25-5 2-2
J010-1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JO10-1 5-9
J014-1 R.H.V. Leonidas JO14-2 5-1
J09-1 VMHC Pollux JO9-2 8-6
M010-1 Hockey Club Rotterdam MO10-8 5-3
M014-2 Berkel Rodenrijs MO14-6 3-2
M018-2 HCGO MO18-1 5-4
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen