Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Natasja Brenters
Fem van der Brugge
Dominic Liem
Annette Tiesma
Android app on Google Play


HOCKEY VRIENDENBOEK
25-2-2019  | 

Misschien kent u ons al, maar anders stellen we ons graag voor: ‘wij zijn Vriendenboeken.nl’; via onze website kun je sinds maart 2013 heel gemakkelijk samen met teamgenoten een vriendschapsboek maken en digitaal laten drukken. 

hockey-vriendenboek

Naast ‘gewone’ vriendenboeken hebben wij de sport-vriendenboeken waaronder de hockey-vriendenboeken. Hoe mooi een hockey-vriendenboek kan zijn willen wij u graag laten zien. Als u op deze link klikt kunt u door een voorbeeld van een hockey-vriendenboek bladeren. Ook kunt op de website Vriendenboeken.nl een kijkje nemen bij alle online voorbeelden. Een hockey-vriendenboek is een fantastisch aandenken aan een sportief hockeyjaar of hockeykamp. Ook als teamcadeau voor een coach of trainer is het hockey-vriendenboek een heel mooi gebaar.

nieuwe versie hockey-vriendenboek vanaf € 7,55

Door aanpassingen in uitvoering en papier kunnen wij sinds de zomer van 2018 de vriendenboeken voor sportclubs tegen een hele aantrekkelijke prijs aanbieden. Al vanaf € 7,55 zijn er sportvriendenboeken beschikbaar. 

gratis voorbeeld hockey-vriendenboek

Geïnteresseerd? Wij sturen u graag gratis een voorbeeld van het hockeyvriendenboek toe. U kunt hiervoor gebruik maken van het invulformulier .


facebook twitter instagram pinterest
Vriendenboeken.nl
0618325305
[email protected]


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
25-5  Dag van het Park
26-5  HCC D1-Wateringseveld
26-5  Prinsenbeek-HCC H1
27-5  FS Fysio Open Inloopspreekuur
30-5  Hemelvaartsdag; Familietoernooi
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen