Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Scheidsrechterscursus
9-9-2019  | 
Iedereen die in de B-jeugd of hoger speelt moet, volgens clubbeleid, in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Deze cursus staat ook open voor andere geïnteresseerden, zoals bv. ouders.

Omdat de KNHB de opleiding tot CS (clubscheidsrechter) overhevelt van LISA naar een eigen applicatie, maar deze nog niet gereed is, zal de Arbitrage Commissie twee avonden op de club organiseren voor een toelichting op een door de KNHB samengestelde presentatie. Deze kun je vinden op de HCC-site nadat je ingelogd bent in LISATeam > Club > Documenten > Arbitrage > Opleiding CS 2019-2020.

Deze avonden zijn maandag 23 september en maandag 7 oktober, steeds van 20:30-22:00 in het clubhuis. We raden je aan de presentatie goed door te nemen en eventuele vragen voor te bereiden.

Het examen volgt op maandag 14 oktober van 20:00-21:00 uur in het clubhuis en zal worden afgenomen door een KNHB afgevaardigde, de heer Gert Jan Hartelust.

Een mail is rechtstreeks verstuurd naar alle spelers en speelsters die voor de cursus is aanmerking komen. Bent U ook geïnteresseerd, stuur dan even een mailtje met uw naam, voorletters en geboortedatum (vereist) naar [email protected]

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Met fluitende groet,
Arbitrage Commissie
Herman van Prooye
Coördinator Opleidingen

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
19-12  Kerstvakantie
16-1  Herstart veldcompetitie
20-2  Voorjaarsvakantie
1-5  Meivakantie
17-7  Zomervakantie
Hele agenda
Uitslagen
JA1 HC Capelle MA1 2-0
MA1 HC Capelle JA1 0-2
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen