Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Coronavirus van invloed op hockeysport-update 29 september
29-9-2020  | 

Zoals we maandag allemaal gehoord hebben tijdens de persconferentie van het kabinet zijn er nieuwe 'coronamaatregelen' van kracht, ook voor sportverenigingen. Dit betekent voor HCC natuurlijk ook wat en besloten is dat vanaf dinsdag 29 september vanaf 18:00 uur voor de duur van 3 weken de volgende regels gelden:

 

1. Het clubhuis, de bar en de kleedkamers zullen gesloten zijn voor iedereen (zonder toestemming vooraf van het bestuur mogen deze ruimtes niet betreden worden)

 

 

2. Bezoek van de toiletten is mogelijk alleen via de hoofdingang 

 

 

3. Er worden geen toeschouwers op het terrein bij wedstrijden en trainingen toegelaten (spelers die klaar zijn met hun wedstrijd of training moeten binnen 15 minuten het terrein van HCC verlaten, omdat ze anders ook onder de toeschouwers vallen)

 

 

4. Voor uitspelende en bezoekende teams van spelers t/m 17 jaar mogen er maximaal 6 begeleiders mee het terrein op (hier vallen de coach, manager en rij-ouders onder) en langs het veld houden we ook dan nog steeds 1,5 meter afstand

 

 

5. Bij hek staat een coronacoördinator* om erop toe te zien dat niet teveel bezoekers het terrein betreden en dat iedere bezoeker zich registreert

 

 

6. Iedere bezoeker ouder dan 13 jaar is verplicht zich te registeren via de app of QR code aan het hek; bewaar wel een bewijs van deze registratie, want hier kan namelijk door de coronacoördinatoren naar gevraagd worden, spelers, coaches en managers hoeven zich niet te registreren omdat zij op het wedstrijdformulier vermeld staan.

 

 

7. De rij-ouders die spelers boven de 13 jaar vervoeren, wordt geadviseerd een mondkapje te dragen in de auto als je niet uit hetzelfde huishouden komt

 

8. Check altijd voordat je afreist de website van de te bezoeken club op de geldende regels daar.

 

 

9. Tot nader order zal de fysiotherapeut geen spreekuur hebben bij HCC, maar kunnen leden voor een open spreekuur terecht op de praktijk van FS fysiotherapie (zie hun website voor meer informatie)

 

* LET OP: ouders die bardienst hebben zullen nu deze dienst bij het hek staan als coronacoördinator. Er zullen extra coronacoördinatoren aanwezig zijn om dit te begeleiden (bestuurs- en andere commissieleden van HCC). Het bestuur neemt contact op met de managers van de thuisspelende teams om e.e.a. te organiseren. Voor vragen graag contact opnemen met Krista Schuil, secretaris HCC.  

Dan nogmaals de belangrijkste de basisregels:

1. Houd 1,5m afstand (uitgezonderd voor spelers wel tijden de rust)

2  Was vaker je handen

3. Ben je verkouden: blijf thuis en laat je je testen.

4. Positief gesteste spelers en of spelers die worden geadviseerd om in quarantaine te gaan enof spelers die wachten op een testuitslag, blijven thuis en nemen niet deel aan een wedstrijd of training of andere clubactiviteit

5.Schud geen handen

6. Vermijd drukte

7. Geforceerd stemgebruik, schreeuwen en zingen langs de kant zijn niet toegestaan

 

 

 


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
6-12  Start zaalcompetitie
6-3  Herstart veldcompetitie
Hele agenda
Uitslagen
REC GEV Hockey Club Rotterdam 2 1-5
D1 MHC Woerden D1 1-3
D2 HC Schiedam D10 2-1
DJ1 R.H.V. Leonidas DJ7 3-4
H1 HC De Hoeksche Waard H1 1-1
H35A HC De Hoeksche Waard H35A 4-3
HJ1 H.C. Derby HJ1 2-1
JC1 Ring Pass Delft JC2 3-8
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen