Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Pauline König
Martin van der Voet
Android app on Google Play


Bestuurswisseling
9-6-2022  | 
Beste Leden,

Bestuurlijke continuïteit is voor elke vereniging van groot belang en dat geldt natuurlijk ook voor HCC.
Wij zijn al een tijdje op zoek naar nieuwe bestuursleden om onder andere de juiste binding met de leden te behouden, nieuwe plannen te maken met het oog op groei van de vereniging en dus de continuïteit te waarborgen. Tot nu toe hebben informele gesprekken geleid tot het vinden van een nieuwe secretaris in de persoon van Kim van Splunter. Wij zijn zeer blij om te zien met hoeveel enthousiasme zij haar rol oppakt en zouden graag zien dat ook andere functies op deze manier ingevuld gaan worden.
Omdat wij al bijna 10 jaar het bestuur van HCC vormen, wordt het tijd voor verjonging. Wij willen heel graag dat HCC een vitale vereniging blijft en daarvoor is bestuurlijke verandering absoluut noodzakelijk.

Na de zomer tijdens de ALV zullen in elk geval ondergetekende (voorzitter), Ron Contant (penningmeester) en Serge van Embden (HTC) hun functies neerleggen. Het is tijd voor nieuw bloed, nieuw elan, want dat verdient onze mooie hockeyclub.
En wat is er mooier dan een bestuursfunctie aanvaarden in een lustrumjaar, want onze vereniging bestaat dan 50 jaar!

Draag je HCC een warm hart toe, wil je de vereniging weer een nieuwe 'boost' geven, dan roepen wij op je te melden. Dat kan in persoon bij één van ons bijvoorbeeld langs de lijn of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Weet je niet precies wat bestuurlijk werk inhoudt en wil je er eerst meer over weten, dan staan wij natuurlijk ook klaar om je te informeren.
Wij hopen op veel en positieve reacties.

Namens het bestuur van HCC,
Robbert Kloosterman

terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
18-6  Barbecue einde seizoen
8-7  Zomervakantie
Hele agenda
Uitslagen
JO12-1 HC De IJssel JO12-1 4-8
JO14-1 hdm JO14-7 1-4
JO8-1 HC De Hoeksche Waard JO8-1 17-33
JO9-1 Berkel Rodenrijs JO9-1 10-11
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen