Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Lois Jongedijk
Reinier de Kievit
Todd Mertens
Stijn van Slingerland
Android app on Google Play


Even voorstellen; de zaalcommissie van HCC
16-7-2018  | 
Mathijs de Rijke is in vele hoedanigheden bij HCC actief, onder andere als lid van de zaalcommissie.

Mathijs is al sinds zijn jeugd aan HCC verbonden en je zult hem vaak op de velden (of de zalen..) terugvinden als trainer of coach.

De zaalcommissie start na afloop van het zaalseizoen eigenlijk gelijk al met het doen van een voorlopige aanvraag van zaaluren voor het seizoen daarna in de Capelse sporthallen.

In de zaalperiode zijn, naast alle vaste zaalgebruikers zoals basketbal en volleybal, ineens veel meer sportverenigingen, die ook allemaal 'naar binnen' willen. En het liefst allemaal op de meest geschikte tijden. Als de onderhandelingen met de andere verenigingen over de zaaluren in grote lijnen afgerond zijn, is het voor wat betreft zaalhockey een tijdlang rustig (tot eind augustus).

In augustus starten dan weer de voorbereidingen voor de zaalperiode. Teams samenstellen in samenwerking met HTC, trainers en coaches, een trainingsschema opstellen, het regelen van trainers en coaches (zaalteams zijn kleinere teams en dus zijn er meer zaal- dan veldteams), het communiceren naar alle leden, het regelen van een zaalclinic en een trainer- en coachbijeenkomst voorafgaand aan de zaalperiode, enzv.

Begin december starten dan eindelijk de zaalwedstrijden en deze lopen door tot en met half februari.

Voor de liefhebbers, een periode waar zij al het hele seizoen reikhalzend naar uitkijken. Na deze korte, maar leuke onderbreking van het veldhockey, zie je ook vaak dat veel spelers en speelsters qua techniek weer vooruitgang hebben geboekt. 

Erg mooi om dat mee te maken en het is ook erg mooi om te zien hoe die technische vooruitgang daarna op het veld weer wordt toegepast in de veldwedstrijden.

Kortom, het is leuk vrijwilligerswerk, maar Mathijs heeft wel dringend hulp nodig.

Dit jaar is Mathijs als enige commissielid overgebleven, nadat Judith van Egmond en Gabrielle Rypma het na vele jaren als commissielid, voor gezien hielden.

Wie gaat Mathijs ondersteunen in de zaalcommissie?!

Stuur een email naar [email protected]


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-10  HCC Sportways Herfstkamp
22-10  GEEN inloopspreekuur Fysio ivm herfstvakantie
27-10  Reservering door derden
27-10  Wintertijd!
28-10  Waddinxveen D1-HCC D1
Hele agenda
Uitslagen
D2 HC De IJssel DJ3 2-0
D1 MHC Tempo D1 1-4
D2 LOHC DJ7 (D17) 3-0
H1 Dopie H1 2-2
VET HC Ypenburg HA 3-1
MC1 OMHC MC2 2-4
MC2 HV Westland MC4 1-1
MC3 HCRB MC4 0-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen