Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Dion van Veelen
Android app on Google Play


Even voorstellen; Tony Andrade Lopes, Paul Schuil, Mariette Gransbergen en Robert Lahr, de hockey technische commissie van HCC
23-8-2018  | 
Mariette, Paul, Tony en Robert vormen bij Hockey Club Capelle de Hockey Technische Commissie, vaak afgekort als HTC.

De htc vormt het hart van elke hockeyvereniging, alles draait immers om hockey. Zo ook bij HCC.

De htc is elk jaar verantwoordelijk voor het samenstellen van alle teams, maar ook voor het reilen en zeilen van de teams gedurende het gehele seizoen. 

Daarbij zijn er soms wel eens minder gemakkelijke beslissingen die genomen moeten worden en het lukt uiteraard niet altijd om iedereen tevreden te stellen.

Vrijwilligerswerk in deze commissie kan soms dan ook best pittig zijn. Met name tijdens voorbereidingen op een nieuwe seizoen en bij afsluitingen van weer een seizoen, kan het erg hectisch zijn en moet je wel tegen een stootje kunnen. Je hoort dan vaak de kritiek, maar ontvangt niet altijd de complimenten voor het harde en vele werk dat verricht wordt en essentieel is voor het goed functioneren van de vereniging.

En toch, is het ontzettend leuk om te doen volgens de zittende htc-ers. Het is mooi om met elkaar de gestelde doelen te halen en om daarnaast bij te dragen aan het succes van de club. 

De htc stelt ook de trainers aan, rekening houdend met het verenigingsbudget en begeleidt hen op de velden. En uiteraard wordt gezorgd voor een passend trainingsschema.

Alle hockeytechnische opleidingen verlopen ook via de commissie en de hockeytechnische documentatie binnen de vereniging, wordt continu up to date gehouden.

Verder hebben de htc-ers veel contact met de bond, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen en verwerken van de dispensaties.

Ook met het wedstrijdsecretariaat is veel contact m.b.t. het spelen van (oefen)wedstrijden.

Kortom, er is genoeg te doen binnen de htc!

Zou je zelf ook wel een bijdrage willen leveren aan het werk dat de htc verricht, of wil je hierover eens van gedachten wisselen, neem dan contact met ons op en stuur een email naar [email protected]


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-9  Bitjes Hapdag bij HCC
22-9  Camp Night voor D en C teams
23-9  RGHC TEMPO '34 D1-HCC D1
23-9  HV WESTLAND H1-HCC H1
24-9  Trimhockeyclinic
Hele agenda
Uitslagen
D1 Hockeyclub Zevenbergen D1 2-0
D2 HC Schiedam DJ5 (D15) 2-3
H1 MHC Tempo H1 0-2
H2 Scoop Delft HJ2 (H5) 6-2
VET HV Spijkenisse HA 4-4
JA1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer JA2 1-0
JB1 HC Alphen JB2 5-0
JD1 HC De Hoeksche Waard JD1 10-3
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen