Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Natasja Brenters
Fem van der Brugge
Dominic Liem
Annette Tiesma
Android app on Google Play


REGENBOOGACTIE: IEDEREEN is welkom bij onze sportvereniging!
1-10-2018  | 
Lekker met elkaar sporten, daar staan wij als sportvereniging voor. Het maakt daarbij niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, als je maar lekker mee wilt sporten. Het plezier in het sporten, dat is waar het met elkaar om draait. 

Het maakt ook niet uit wat voor een seksuele geaardheid of seksuele identiteit je als sporter hebt. Dat lijkt voor iedereen logisch. Toch is het spannend om voor je seksuele geaardheid uit te komen binnen een sportvereniging. Wat zullen de reacties zijn van clubgenoten? Je geeft je soms letterlijk bloot in de kleedkamer. Zal je nog hetzelfde behandeld worden? Zeker voor de puber die in de ontwikkeling van de seksuele identiteit zit is het een fase van onzekerheid die iedereen herkend.

Wij als sportvereniging willen laten weten dat iedereen welkom is. Dat doen we samen met andere Capelse sportverenigingen door mee te doen aan de REGENBOOG ACTIE. Dit bericht is er een onderdeel van, maar zo zou je de regenboogvlag op diverse manieren terug kunnen zien binnen onze vereniging. De regenboogvlag staat voor vrede en diversiteit. De directe aanleiding hiervoor is de internationale Coming Out dag. Deze vindt ieder jaar plaats op 11 oktober. Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de mensen die voor hun seksuele geaardheid of identiteit ‘uitkomen’. Door hieraan mee te doen willen wij als vereniging graag uitdragen dat iedereen welkom is bij ons.


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
25-5  Dag van het Park
26-5  HCC D1-Wateringseveld
26-5  Prinsenbeek-HCC H1
27-5  FS Fysio Open Inloopspreekuur
30-5  Hemelvaartsdag; Familietoernooi
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen