Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Natasja Brenters
Fem van der Brugge
Dominic Liem
Annette Tiesma
Android app on Google Play


Wees alert; man valt meiden lastig in Capelle
9-10-2018  | 
Wij willen eenieder verzoeken om extra alert te zijn vanwege onderstaand bericht uit het AD*.
Ga je op de fiets naar de club, zorg er dan voor dat je in ieder geval in groepen fietst?!

*

Man valt jonge meisjes lastig met vieze praat

De politie in Rotterdam-Oost is op zoek naar een man die op de fiets in de Rotterdamse wijk Oosterflank en in Capelle aan den IJssel jonge meisjes lastig valt met verschillende verhalen.

 

Veel bewoners hebben hun zorgen geuit over het optreden van deze man. Volgens de politie zijn er twee incidenten gemeld. Verder wordt aangegeven dat de zaak ‘heel serieus’ genomen wordt. 

De politie vraagt mensen meteen te bellen (112, of zonder spoed 0900-8844) en altijd aangifte te doen. Wanneer mogelijk met signalement, foto’s of (camera-)beelden. ,,Wij doen alles om dit gedrag te stoppen en een verdachte aan te houden,’’ aldus de politie.

Ons bereikte ook het bericht dat de dader inmiddels is aangehouden**. Echter uit Social Media berichten van de politie Rotterdam Oost blijkt vooralsnog dat dit vermoedelijk twee verschillende mannen zijn.
Het signalement van de man uit het eerste artikel luidt als volgt: blanke, kale man van +/- 50 jaar met een pukkel op de lip, mist een tand. De dader is tot nu toe gesignaleerd op een rode mountainbike.
 
**

'Vieze praat'-man opgepakt na misbruik jong meisje in Schollebos

Een 48-jarige Rotterdammer is opgepakt omdat hij gisteren in het Capelse Schollebos een jong meisje zou hebben misbruikt.  Het gaat vermoedelijk om dezelfde man die de afgelopen tijd in Rotterdam-Oosterflank en Capelle aan den IJssel meisjes lastig viel met vieze praat.

 

Naar nu bekend is geworden heeft de politie hem maandag kort na zijn daad opgepakt. De ouders van het meisje meldden zich die avond rond 19.30 uur bij de politie met de mededeling dat hun dochter iets ernstigs was overkomen in het Schollebos. De politie startte meteen een onderzoek, waarna de man in de Dansenbuurt werd opgepakt.

De politie onderzoekt of de man betrokken is bij meer zedenincidenten. Alle slachtoffertjes krijgen hulp. 


terug naar vorige scherm

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
25-5  Dag van het Park
26-5  HCC D1-Wateringseveld
26-5  Prinsenbeek-HCC H1
27-5  FS Fysio Open Inloopspreekuur
30-5  Hemelvaartsdag; Familietoernooi
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen