Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Bas Hartman
Roos Kaihatu
Android app on Google Play


Bar 

Barbezetting trainingsdagen:

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is de bar open vanaf 16:30 uur tot een half uur na het einde van de laatste training.
Op dinsdag hebben we geen barpersoneel.


Barbezetting wedstrijddagen:

Naast onze vaste mensen, zoals de barcommissarissen, zijn er op wedstrijddagen voor thuisspelende teams bardiensten. De teams (ouders van de spelers) worden ingedeeld om een deel van de dag te helpen met het bemannen van de bar.  De barcommissarissen zijn altijd aanwezig voor vragen van de barvrijwilligers en kennen alle 'ins en outs'. 

Maaltijden worden in principe alleen bereid en geserveerd bij bijzondere gelegenheden, informeer bij de bar naar de mogelijkheden.

Achter de bar hangt een prijslijst van alle artikelen die verkocht worden.

Barpersoneel volgt regelmatig trainingen m.b.t. onder andere alcoholbeleid, HACCP (wet- en regelgeving) en voedselhygiëne. Over het algemeen worden deze cursussen verzorgd door de gemeente in de vorm van Sportief Capelle.

Een voedselallergie? Wij willen hier graag rekening mee houden, stel je vragen gerust aan onze barmedewerkers. 

Sterke drank wordt niet verkocht.

Verkoop van alcohol aan personen vanaf 18 jaar, gebeurt op de momenten dat er alcohol geschonken mag worden. 

De schenktijden kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de activiteiten. 

Ook hiervoor kun je aan de bar om informatie vragen. Uitzonderingen kunnen alleen plaatsvinden, na overleg met het bestuur.   

Opmerkingen en suggesties worden zeer op prijs gesteld en kunnen gestuurd worden naar [email protected].


Duurzaamheid en de gezonde sportkantine


HCC streeft naar een goede balans tussen gezond, lekker en typisch kantinevoedsel. Zonder daar al te rigide in te zijn, wordt daarbij gekeken naar het principe van De Gezonde Sportkantine: 

"Het doel van de Gezonde Sportkantine is om bij sportkantines de gezonde keuze de makkelijke keuze te laten zijn en sportclubs te stimuleren gezonder eten en drinken aan te bieden. Ook zet het project in op de bewustwording dat een gezond aanbod van eten en drinken past bij de sportieve en maatschappelijke functie van de sportvereniging.”

Verder wordt er waar mogelijk en haalbaar gebruik gemaakt van lokale leveranciers en wordt er naar gestreefd verpakkingsafval en voedseloverschot te minimaliseren.


Indien het clubhuis op andere momenten open moet zijn;


Neem contact op met het bestuurslid Operationele Zaken of  met een ander bestuurslid. Deze gegevens kun je vinden bij het commissie overzicht. 

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
26-11  ALV
26-11  ALV
29-11  zaalclinic O12-O14-O16
29-11  Pietentraining
7-12  Begin zaalhockey competitie
Hele agenda
Uitslagen
JO14-1 HC De Hoeksche Waard JO14-1 0-6
Dames 1 MHC Rapide D1 1-1
Dames 2 Groen-Geel D16 5-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen