Barbezetting trainingsdagen:
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is de bar open vanaf 16:30 uur
tot een half uur na het einde van de laatste training.
Op dinsdag hebben we geen barpersoneel.
Barbezetting wedstrijddagen:
Naast onze vaste mensen, zoals de barcommissarissen, zijn er op
wedstrijddagen voor thuisspelende teams bardiensten. De teams (ouders van de
spelers) worden ingedeeld om een deel van de dag te helpen met het bemannen van
de bar. De barcommissarissen zijn altijd aanwezig voor vragen van de
barvrijwilligers en kennen alle 'ins en outs'.
Maaltijden worden in principe alleen bereid en
geserveerd bij bijzondere gelegenheden, informeer bij de bar naar de
mogelijkheden.
Achter de bar hangt een prijslijst van alle artikelen
die verkocht worden.
Barpersoneel volgt regelmatig trainingen m.b.t. onder
andere alcoholbeleid, HACCP (wet- en regelgeving) en voedselhygiëne. Over het
algemeen worden deze cursussen verzorgd door de gemeente in de vorm van
Sportief Capelle.
Een voedselallergie? Wij willen hier graag rekening
mee houden, stel je vragen gerust aan onze barmedewerkers.
Sterke drank wordt niet verkocht.
Verkoop van alcohol aan personen vanaf 18 jaar,
gebeurt op de momenten dat er alcohol geschonken mag worden.
De schenktijden kunnen variëren, afhankelijk van de
aard van de activiteiten.
Ook hiervoor kun je aan de bar om informatie vragen.
Uitzonderingen kunnen alleen plaatsvinden, na overleg met het bestuur.
Opmerkingen en suggesties worden zeer op prijs gesteld
en kunnen gestuurd worden naar [email protected].
Duurzaamheid en de gezonde sportkantine
HCC streeft naar een goede balans tussen gezond, lekker en typisch kantinevoedsel. Zonder daar al te rigide in te zijn, wordt daarbij gekeken naar het principe van De Gezonde Sportkantine:
"Het doel van de Gezonde Sportkantine is om bij
sportkantines de gezonde keuze de makkelijke keuze te laten zijn en sportclubs
te stimuleren gezonder eten en drinken aan te bieden. Ook zet het project in op
de bewustwording dat een gezond aanbod van eten en drinken past bij de
sportieve en maatschappelijke functie van de sportvereniging.”
Verder wordt er waar mogelijk en haalbaar gebruik gemaakt van lokale
leveranciers en wordt er naar gestreefd verpakkingsafval en voedseloverschot te
minimaliseren.
Indien het clubhuis op andere momenten open moet zijn;
Neem contact op met het bestuurslid Operationele Zaken of met een ander bestuurslid. Deze gegevens kun je vinden bij het commissie overzicht.
7-12 | |
21-12 | |
22-2 | |
26-4 | |
1-6 | |
Hele agenda |
JO14-1 | R.H.V. Leonidas JO14-2 | 1-3 |
MO12-1 (9) | D.H.C. Hudito MO12-4(9) | 7-3 |
Meer uitslagen |
Nog geen verslagen. |
Meer verslagen |