Sponsoren
Links

The Indian Maharadja
Vandaag jarig
Laurens Rogier
Anita Woerdenbach
Android app on Google Play


Clubregels 

Huishoudelijk reglement of clubreglement


Het huishoudelijk reglement is een set van aanvullende regels die de statuten ondersteunen. Het huishoudelijk reglement wordt door de ALV vastgesteld.


Clubregels Hockey Club Capelle

 

HCC is een club waar leden op een sportieve en ontspannen manier kunnen hockeyen. Om het gezellig te houden is een aantal regels opgesteld voor een bezoek aan de HCC. Hieronder vind je een overzicht van de algemene clubregels die bij HCC gelden op het gebied van gedrag, bar, alcohol, roken, parkeren en de velden.

Het Bestuur van HCC

(Kijk in Lisa Team voor de uitgebreide gedragscode van HCC)


Gedrag


Gedraag je op de accommodatie van HCC positief, voorkom agressief gedrag, laat de scheidsrechter en/of tegenstander in zijn waarde, toon respect (gedraag je niet asociaal). Dit gedrag geldt overigens ook als je HCC elders vertegenwoordigt.


Roken


In het clubhuis mag logischerwijs niet worden gerookt en is ook onder de luifel niet toegestaan. Langs de velden roken is niet gewenst. Naast de garage is een overdekte rookvoorziening.


Alcohol


HCC schenkt geen alcoholische drank aan jongeren onder de 18 jaar. HCC schenkt alleen zwakalcoholische drank. Schenktijden kunnen variëren afhankelijk van het soort activiteit, vraag de bar voor meer info.


Drugs


Hard- en softdrugs zijn op onze accommodatie niet toegestaan. Leden die deze regel overtreden kunnen worden geschorst of het lidmaatschap kan worden beëindigd. In geval van handelen in drugs wordt aangifte gedaan bij de politie en wordt de toegang tot het terrein van HCC ontzegd.


Kunstgrasvelden


Betreed het kunstgras alleen met schone, daarvoor geschikte schoenen. Betreed het kunstgrasveld alleen via de openslaande hekken. Gebruik het hekwerk / boarding rondom de kunstgrasvelden niet als zitplaats. Neem geen glazen of flesjes mee op het kunstgrasveld en in de dug-outs. Blijf als toeschouwer van trainingen en wedstrijden achter de hekken en let daarbij vooral ook, voor de veiligheid, op kleine kinderen. Het is verboden te roken op het kunstgrasveld of in de dug-outs. Breng lege flessen, glazen, bekers, kratten e.d. terug naar de bar in het clubhuis. Gooi afval, zoals flessendopjes, plastic bekers of flesjes, frietbakjes e.d. in de afvalbakken.


Honden


Honden meenemen mag op het HCC terrein en in het clubhuis, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

·Honden zijn altijd aangelijnd en evt. uitwerpselen worden opgeruimd; 

Honden meenemen in het clubhuis mag, maar wordt ten sterkste afgeraden.


(Brom)fietsen / scooters, auto's & parkeren

 

Rijden op (brom)fietsen en scooters langs de velden, of in de nabijheid van het clubhuis is verboden. (Brom)fietsen / scooters in de fietsenstallingen plaatsen. Parkeren is voor eigen risico. Auto's worden geparkeerd op het parkeerterrein van het Sportpark Schenkel. Parkeren is voor eigen risico. HCC is niet aansprakelijk voor eventueel aangebrachte schade.


Vervoeren van kinderen naar uitwedstrijden


Kinderen tot 1,35 meter moet u in een goedgekeurd autokinderzitje vervoeren. Zowel voorin als achterin de auto. Een autokinderzitje is een babyautostoeltje, een kinderautostoeltje of een zittingverhoger. U bent verplicht om een kinderzitje te gebruiken dat voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Controleer bij een autostoeltje of het een goedgekeurd model is. Op het oranje label van het stoeltje staat dan ECE 44/03 of 44/04. Autostoeltjes van het type i-Size zijn ook goedgekeurd. U mag kinderen zowel voorin als achterin de auto vervoeren. Dit maakt voor de veiligheid weinig verschil. Gebruik geen gordelverlenger bij een autokinderzitje. Er is geen zicht op de kwaliteit hiervan. U een ontheffing krijgen als uw kind om medische redenen niet in een autostoeltje kan.


Toezicht op de aanwezigheid van volwassenen bij kinderen 


Indien een volwassen clubvertegenwoordiger zich alleen met kinderen in een ruimte bevindt, wordt geadviseerd om ook nog een volwassen persoon van het andere geslacht, aanwezig te laten zijn. 

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
21-6  DUI / NED toernooi
28-6  Bitterballenavond (Nieuwe Teams / New Teams)
13-7  Zomervakantie
31-8  Feestelijke startdag
7-12  Begin zaalhockey competitie
Hele agenda
Uitslagen
Dames 1 HC De Hoeksche Waard D1 1-5
Dames 1 HC Waddinxveen D1 3-2
Dames 2 OMHC D3 0-2
DO25-1 R.H.V. Leonidas DO25-6 7-2
J010-1 HC De Hoeksche Waard JO10-1 4-7
J014-1 HC Schiedam JO14-3 7-2
J09-1 HC Waddinxveen JO9-1 3-5
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen