Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


HCC 

Hockey Club Capelle is al sinds 1973 een vaste waarde op sportief en recreatief gebied in Capelle aan den IJssel. Dat HCC al zo’n lange tijd een vaste plek heeft binnen Capelle aan den IJssel, toont tevens aan dat hockey een gewilde sport is die bestaansrecht heeft binnen onze gemeente. Dit bestaansrecht heeft HCC mede te danken aan de grote inzet en betrokkenheid van leden en vrijwilligers, die zich bezighouden met het dagelijkse reilen en zeilen van de club.


Wie zijn wij?


HCC is van oudsher een gezelligheidsclub waar iedereen elkaar kent, zowel in horizontaal als verticaal verband. Het familiaire karakter, de gezelligheid, de prachtige locatie midden in het groen worden vaak genoemd als belangrijkste karaktereigenschappen van de club. We doen er met z’n allen alles aan om dit karakter te behouden. We zijn dus ook met z’n allen verantwoordelijk voor de goede sfeer, goede voorzieningen en prestatiedoelen.


Jeugdopleiding


Ook op sportief gebied wil HCC een club zijn waar iedere speler zich thuis moet kunnen voelen, zowel de recreatieve als prestatiespeler. Om dit te bereiken zijn we continu bezig met het professionaliseren van de hockeyopleiding. Trainers aantrekken, beleidsplannen bijstellen resulteert op dit moment in een groei van het aantal jeugdleden.

Kinderen uit de regio kunnen met HCC en hockey kennismaken middels onze intussen volwassen geworden hockeyschool. Als ze het leuk vinden, stromen ze vervolgens door naar de F, gaan 3 tegen 3, 6 tegen  6 en vervolgens 8 tegen 8 spelen totdat zij vanaf de D-categorie met een volledig elftal de sportieve strijd aangaan op het veld.

Oudere kinderen kunnen proeftrainingen doen en in één van de teams instromen.

En natuurlijk juichen wij ook de komst van senioren, veteranen en recreanten toe.

 

HCC is er voor en door de leden!


Statuten 


De statuten zijn grondregels, bepalingen die ten grondslag liggen aan onze vereniging. De statuten zijn door de notaris vastgelegd en gedeponeerd in het handelsregister en kun je vinden door in te loggen bij Lisa Team > Club > Statuten HCC

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
22-12  Kerstdiner Veteranen
24-12  Kerstavond
24-12  GEEN Fysiotherapie Spreekuur
25-12  1e Kerstdag
26-12  2e Kerstdag
Hele agenda
Uitslagen
D1Z HCRB D1 3-0
D1Z HC Nieuwkoop D1 4-3
D2Z Hockey Club Rotterdam D5 4-0
D2Z L.S.C. ALECTO D10 8-0
H1Z Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 5-3
H1Z H.C. Derby H1 3-5
JA1Z Goudse MHC JA1 4-5
JA1Z VMHC Pollux JA1 4-5
JD12Z Dordrechtse Mixed Hockey Club JD2 1-2
JD12Z HC De Hoeksche Waard JD1 3-1
Meer uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen