Sponsoren
Links


Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Android app on Google Play


Trainingen 

Alle teams trainen één of meerdere keren per week (6- en 8-tallen). De training duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het team waarin uw kind zit. De training wordt verzorgd door onze (Jongste) Jeugdtrainers (Junioren) onder begeleiding van een hoofdtrainer. Alle trainingstijden zijn te vinden op de HCC-site onder schema’s–trainingsschema. In de HCC-app zijn de trainingstijden van uw kind(eren) zichtbaar in de agenda.

De trainingen starten in augustus, afhankelijk van de zomervakantie. De trainingen eindigen na de laatste competitiewedstrijd. Eventueel volgen hierna nog selectietrainingen. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen tenzij anders afgesproken.

In de winter kunnen de veldtrainingen voor een korte periode worden gestopt. De teams die zaalhockey spelen, trainen een aantal keer in de zaal.

Afmelden voor de training hoeft pas vanaf de 6-tallen en dient te gebeuren bij de coach. De gegevens zijn te vinden in de HCC-app of via de website.

Voor keepers zijn aparte keeperstrainingen waarbij voor de E-jeugd geldt dat één keer per week tijdens de reguliere trainingstijd er een keeperstraining is voor degene die de volgende wedstrijd opgesteld staat als keeper.

Afgelasting van training

 

In principe gaan de trainingen altijd door, kijk bij zware regenval of vorst op de website, daar staat een bericht als de training niet doorgaat.

                                          ONWEER en BLIKSEM!

Ben je buiten, reken dan eerst uit hoe ver het onweer bij je vandaan is. Dit doe je door het aantal seconden te tellen tussen flits en donder. Met de ’tien secondenregel‘ kunt u inschatten of u moet gaan schuilen: Indien er minder dan 10 seconden liggen tussen de bliksemflits en de donder, dan is het onweer gevaarlijk dichtbij. 


Verlaat in dit gevalspoedig het veld en ga direct schuilen. 


Ga niet in de dug-out zitten!


Lukt dit niet, houdt dan rekening met het volgende:


- Ga in het open veld zo ver mogelijk vandaan bij allerlei hoge- of metalen dingen. Hurk met je voeten bij elkaar. Ga gehurkt op je tenen zitten, sla je armen om je knieën, het hoofd zo laag mogelijk, de handen over de oren en de voeten tegen elkaar.


- Ga nooit plat op de grond liggen, want de bliksem loopt vaak horizontaal over de grond.


- Schuil nooit onder een boom of bij een metalen afrastering (zoals een dug out). Je kunt dan namelijk worden getroffen door een indirecte inslag. Dit is een inslag, die jou alsnog via de grond bereikt.


- Leun/hang niet over de afrastering van het hockeyveld en raak geen metalen delen aan!


- Stop met sporten en zoek een veilige plek. Dit geldt zeker voor keep(st)ers, die vaak in een metalen doel staan.


-Wanneer het regent, laat je dan doornat worden want dan zal de bliksem via je huid en kleding de grond bereiken en niet zo snel door je lichaam gaan.

 

- Kettingen, GSM en MP3 spelers dien je af te doen en op te bergen. Zij geleiden de opwaartse stroom (te) goed en trekken de bliksem aan.

 

Team en schema informatie
Clubinformatie
Agenda
26-8  Start veldtrainingen
7-9  Start veldcompetitie, behalve JJ
14-9  Start veldcompetitie JJ
20-9  NOC*NSF Nationale Sportweek 2019
20-9  Silver Cup Dames 1
Hele agenda
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Meer verslagen